|
|||||||
| Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Stariji su driveri kod mene, pa zbog toga vjerovatno nemate tu opciju (-10dBV).
Stavljao sam nove drivere naravno, ali imao sam povremeno manjih problema s vremena na vrijeme, nije mi se tada dalo gatati pa vratim stare da mogu da radim, rekoh aj kasnije ću ganjati, ali ostato?e ovi stari, radi sve odlično pa sam smetnuo to sa uma totalno. Postaviću ponovo nove (nadam se) .
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Da li ti ne bi bio problem da uploadujes taj driver?
Hvala unapred. Nadam se da ne krsim pravila foruma. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Mogu ti poslati na e-mail samo daj adresu.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Poslao sam ti.
Meni jako dugo rade bez problema i nisam imao problema ni sa jednim programom. Valja sve poku?ati, nadam se da će pomoći. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
A mozda audigy ima neki boost na izlazu pa samim tim je i glasniji od m-audio kartice, pa odatle utisak da je zvuk bio impresivniji :S
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Evo ovako, instalirao sam driver kojeg mi je Goran poslao.Hvala !Po prvi put da se lepo instalirao i nije prijavio nikakvu gresku. Ali sto se dinamike tice, sve je ostalo isto.
Ostaje jedino da promenim taj cinc/stero3.5mm adapter, mada mi se cini da Maudio ima manju dinamiku od Audigy2 ZS. Zvuk je definitivno prirodniji i sa vise detalja sa Audiophila 2496 a nedostatak dinamike mi narocito smeta na slusalicama(Senheiser HD 202). Kod Audigy-a sam nivo zvuka drzao maltene na 1/3 od punog nivoa, a sada kod audiophila u njegovom panelu je na maksimumu i ponekad mi ne zadovoljava potrebe za dinamikom.Rekao bih da mu je potrebno neko pretpojacalo. Ako je neko prelazio Audigy2 na Audiophile 2496, voleo bih da napise svoja iskustva i zapazanja. Last edited by pop3; 16-07-2011 at 04:42 PM. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|