|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
@starhunter
Pogledao sam postove.. Treba uzeti u obzir da sve slusas sa ISTE kartice. To znaci da renderovani fajl ne bi smeo biti bitno losiji od project u slusanju ako programi koje koristis rade dobro kao i os. pretpostavljam da negde gresis ili da neki od programa koje koristis nije dobro legao. meni se desava da na jednom od instalisanih sistema imam MNOGO losiji zvuk sa istim hardverom nego na drugoj instalaciji ( drugi hd). pri tome je u pitanju delta rack 1010 koja radi superrr! Pokusaj da pregledas renderovani fajl u sound forgeu. Takodje preporucujem da remixujes u sam program, stereo (vracas se linkom u novi stereo kanal pa samo taj mix exportujes, i onda iz njega mastering pa render. Koristi dihter posle ako si bio na 24bita... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pogledajte prije nego ?to pitate - KOMPRESOR tehnike :) | voomighty | Tutorijali | 3 | 26-09-2015 02:39 PM |
Pogledajte prije nego ?to pitate - EQ tehnike | Shot | Tutorijali | 21 | 20-06-2013 04:08 PM |
jedan...mnogo bolestan !!! | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 11-12-2010 05:34 PM |
Mnogo jak lik... | silicon science | Pricaonica | 4 | 16-03-2009 09:04 AM |
debil! Slucajno obrisan npr fajl | dawid | Audio Software | 33 | 25-08-2008 10:40 AM |