|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
hahahahaha, čuj ovo, on je dovoljno dugo u ovome da zna da ti treba jedna noć i imaš hit ![]() Pa ovo je izjava za Miki Maus časopis. ![]() Da si ti dovoljno dugo u ovome, ne bi ovakve gluposti pisao po forumima ![]() Quote:
Ono što ste vi stavili na forum od Nick Warrena je SVE SAMO NE HIT. Uspoređuješ nešto što ima 28 miljuna youtube wieva sa Nick Warrenom koji ima 17 600 wieva. Pa da bilo ko sa foruma napravi pjesmu za svoju babu imala bi više wieva ![]() Kao što sam već rekao može se vama to Rumunjsko sviđati ili ne, ali brojke ne lažu. Ljudi rade hitove konstantno, i ova pjesma je hit, a sve drugo su samo komentari anonimusa na internet forumu. To što bi bi to napravili za jedan dan i to što vi radije radite vanil kifle, to možete objesiti mačku o rep. Tako se ljudi tješe kad ne znaju i ne mogu. I ja bi igrao za Lakerse da hoću, ali neću jer su mi glupi njihovi žuti dresovi ![]() Last edited by Surfer; 11-05-2011 at 07:30 AM. |
||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rumunski Justin Biber | LA-2A | Razno | 1 | 14-02-2011 12:36 AM |
opet Rumunski DJ ima hit !! | DaBear | Razno | 58 | 02-12-2010 09:24 AM |
Rumunski Dance track - razvaljuje po svetu !! | DaBear | Razno | 7 | 01-04-2010 06:25 AM |
:: Ableton Live 5 u najavi !!!!!! :: | lesha | Audio Software | 14 | 23-07-2005 07:17 AM |
Modularni kontroler u najavi | perapera | Computer Hardware | 1 | 20-04-2005 01:09 PM |