Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 28-04-2011, 11:17 AM   #2
comi_legenda
Junior Member

comi_legenda's Avatar

Thumbs up Re: FL Studio 10

ja ga imam, GUI je, po meni, MNOGO unapredjen i sve izgleda ... bolje... cini mi se i malcice funkcionalniji, ima nove semplove.. nesto sitno, dosta novih i dobrih plugin-ova ali jedna jedina stvar koja me i dalje zadrzava na FL9 je to sto u FL9 playlist (sa desne strane) ima 2 regiona - region za sklapanje sa blokovima tj paternima a iznad njega je region za automaciju i tako to... mada i gore moze da se slazu paterni ali ja koristim donji... na donjem takodje mozes da kliknes na pattern i on je automatski izabran dok u FL10 nema donjeg dela, samo gornji (za automaciju u mom slucaju) a samim tim i paterne moras da biras na "pattern selector" pored tempo display-a... toliko o FL10... sad mozda ja jos nisam provalio da moze da se vrati stari playlist ali do tada FL9.
comi_legenda is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules