![]() |
FL Studio 10
Pozdrav drugovi,
zanima me ?ta mislite o ovoj najnovijoj inačici softvera? Vi?e mo?ete da pogledate na ovom linku: http://mag.sbczone.net/fl-studio-10/ |
Re: FL Studio 10
ja ga imam, GUI je, po meni, MNOGO unapredjen i sve izgleda ... bolje... cini mi se i malcice funkcionalniji, ima nove semplove.. nesto sitno, dosta novih i dobrih plugin-ova ali jedna jedina stvar koja me i dalje zadrzava na FL9 je to sto u FL9 playlist (sa desne strane) ima 2 regiona - region za sklapanje sa blokovima tj paternima a iznad njega je region za automaciju i tako to... mada i gore moze da se slazu paterni ali ja koristim donji... na donjem takodje mozes da kliknes na pattern i on je automatski izabran dok u FL10 nema donjeg dela, samo gornji (za automaciju u mom slucaju) a samim tim i paterne moras da biras na "pattern selector" pored tempo display-a... toliko o FL10... sad mozda ja jos nisam provalio da moze da se vrati stari playlist ali do tada FL9.
|
ALI - fruti umire kad mu se stavi 1 GUiTAR RIG 3 dok npr cubase ili nuendo savrseno rade sa 24 GR3 u isto vreme + otvorenih oko 120 traka... :D ..licno testirao... B)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
el zna netko, ovaj drum sint drumaxx (od 10-ke), e pa dole on ima mali sekvencer i da biras patern loopove, ima i play dugme
e sad sve je to u okviru plugina, kako sad taj midi patern iz plugina da izbacim kao midi u piano rolu i glavnom sekvenceru frutija? ima ova gore desno copy/paste dugmeta, al ne kopiraju nista, nista ne pastuje u piano rol kako da resim ovu misteriju? |
lol, naso odgovor, izbacili polu-funkcionalan plugin, pa ga krpili u hodu
http://forum.image-line.com/viewtopic.php?t=50320 edit: hm ovde pricaju za v1.1 a ovo je vec 1.2.1 a kopiranje i dalje ne radi ??? |
All times are GMT +1. The time now is 07:46 AM. |