|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
morebit da ja ne radim ne?to kako treba..
1. Imao sam u RAR formatu (rar1 i rar2) ovaj Stainway. 2. Otvorio sam New Folder na desktopu i u njega najpre akstraktovao rar1, a potom i rar2. 2. pri ekstraktovanju rara 2 pitao me je da li ?elim da replace (jer su valjda fajlovi identični), ja reko - yess to all. 3. Oti?ao u Kontakt na Add Library, prona?ao NEw folder na desktopu kliknuo..Konktakt ka?e - No library found (ili tako ne?to) 4. Prekopiram New Folder (tj klavir) u folder gde dr?im Symphobiu - opet ni?ta 5. Prekopiram New folder tamo gde mi je folder "Kontakt Factory Selection Library" (on se po defaultu smestio u My Documents i bez poblema uvezao u Kontakt), reko..mo?da će odande da ga lak?e uveze - opet ćorak. 6. Vratim ponovo New folder (klavir) tamo gde mi je Symphobia, ali u njen folder Instruments (da poku?am kao sa instrumentom, a ne kao Library), Kontakt to prihvati, ali samo kao jedan klavirić u okviru Simfobije. 7. Poku?am da uvezem semplove iz Options, Load..ne znam vi?e ni sam odakle - ne ide. 8 - gde gre?im? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
i naravno, kupiću Piano, samo da ga probam prvo sa semplovima..da znam za šta dajem pare
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
drugari..šta bi? jesam radio sve kako treba or what..?
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|