|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
i jo? ovo da dodam, mo?da pojasni stvar..
Ova Project SAM Symphobia spakovana ima 176 Mb. Kada se otpakuje ima 17 Gb. Ali vidim da ima jo? i neki DVD2 pa onda neki 1.2 Update only pa onda neki Project Sam Symphobia NoSampler NoSamples Win-Nobody.. zar nema negde sve na jednom mestu? nego ovako sve ra?trkano pa niti zna čovek ?ta mu treba, niti kojim redom ?ta da instalira.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() ![]() Nasao sam neku SPIRIT release, videcemo sta kaze. Ta od 170mb je verovatno puna "0" semplova, nema sanse toliko da se kompresuje tih 17GB. To su razne neke zakrpe za razna izdanja te banke... Kad skinem ovu Spirit 1.0, updateovacu na 1.1, pa na 1.2, pa ako sve to radi, javicu ovde... Banke za legalnu verziju moraju da se plate. Znaci nema instaliranja bilo koje druge banke dok je ne platis. Doduse pojavice se u meniju kada je "uvuces" u kontakt, ali pisace encryption error... Nema veze gde se fizicki banka nalazi, ne mora uopste da bude u my documents, samo add library i odaberi putanju. Isto tako na legalnoj verziji definitivno ne rade razne divlje banke. A ova je posebno zamuljana jer nesto je izgleda i nisu dovoljno dobro razbili. Mnogo ima postova o neuspelim instalacijama ![]() Sto se midija tice - pa majku mu, mora da na klavijaturi ima opcija da se iskljuci velocity, ili da se odabere neka drugacija kriva (manje udaris a jaci velo), ima u kontaktu, ali mislim da ne kao globalno podesavanje, vec je vezano za sam instrument koji ucitas... Nisam 100% siguran. Kad ti zatreba neznosti za svirku, vrati velocity kako je bio ![]() A ASIO od 128 mozes da promenis na interfejsu, tj kontrol panelu istog. Probaj da stavis vecu vrednost i da stavis isti sample rate kao i u Kontaktu. Taj dijalog u stand-alone verziji kontakta pokusava da iskomunicira sa interfejsom, ali to ne uspeva 100% na svakom interfejsu, pa je najbolje da prvo na kartici podesis npr 256 i 44100, pa onda isto to u kontaktu.
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 09-04-2011 at 03:37 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Gillette pa zar ti nisam poslao PM u komadu torr?? kakvih 176mB jbt? ko zna sta ti radis a sve ti lepo objasnio sta, kako i to je to . i nista zivo ne fali sve radi kako treba.
facebook Brano Vujicic (Branoy) https://www.youtube.com/user/branolovehurts/videos http://soundcloud.com/branoy https://soundcloud.com/branoy-works http://www.reverbnation.com/branoy https://soundcloud.com/branoy-pa3x Last edited by branoy; 09-04-2011 at 04:02 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
jesi branoy, i to je to od 17 gb što skinuh - neki Project SAM Symhobia..
ali video si slike koje sam okačio kako to izgleda. Nešto mi za 17 Gb ima premalo instrumenata, samo neki efekti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
ne znam brate psionic, meni evo sama 7-mica narodna verzija pa radi isto ko ona fabrička
![]() nekad je to bilo kao film, lepo ga nađe?, skine? i to je to. Jedino bira? dal je dvd, dvx ili ?ta ti ja znam..a sad te 2.0 verzija, te 4.1, te 4.1.1., te skidaj samo AIR, te dr? ovo dr? ono.. Ovo za sample rate sam probao preko host-programa (kod mene je to Mixcraft 5) Iskopirao Kontakt 4.dll u VST folder od Mixcrafta, ovaj ga odma po dizanju učitao i čak sam sve prebacio na ASIO (u Mixcraft preferecies) i - radi fino.. E sad sam Mixcraft zna ponekad da zaglupi i izbaci poruku kako USB ASIO nije supported i ?ta ti ja znam, pa moram da isklj/uklj klavijaturu dok se ne opameti al ajde.. Kad bi negde moglo da se nađe Kontakt 7 komplet, da ga ja neko prebacio u ISO, to bi bilo odličanstveno, da se ne zezamo vi?e sa verzijama i podverzijama, inače, evo ?ta nađoh pa, valjda će da radi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Superoperater
|
![]() Quote:
BTW mozda si u MULTIS tamo su uglavnom neki cluster hitovi i slicno, imas i pojedinacne instrumente kada otvoris INSTRUMENTS Quote:
Quote:
Quote:
Vecina toga sto postoji, lepo radi sa najnovijim Kontaktom. Pogledaj malo .NFO fajl kad nesto skines, nemoj odmah se 'vatas za forum. Tamo sve lepo pise... A tu su i torrent forumi - jako zgodna stvar. Ovde se trudimo da ne pricamo puno o krekovima... Politika kuce ![]() Ponovicu nesto sto sam rekao na samom pocetku ovih silnih postova o jednostavnoj instalaciji jedne - rekao bih prilicno dobre banke za Kontakt : Skini fkin' Kontakt 4 ASSiGN i uzivaj ![]()
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 10-04-2011 at 04:08 AM. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Samo da skrenem paznju....da JAVNO diskutujete, podrzavate i preporucujete instalacije "narodnih" verzija raznog softwera...
![]()
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
evo jednog "tehničkog" pitanja
dobio sam (od rođaka) jedan Garritan Steinway Piano ![]() Zgodan in?trumenat ali..u svom folderu ima the brdo wav semplova, koje Kontakt iz nekog samo njemu znanog razloga ne vidi (samples missing) Da li to znači - da ovaj prelepi klavir mogu da zaboravim? ili postoji neka munja da se ti wav-ovi učitaju.. sam instrument ima nki ekstenziju, ?to je ok, ali njegovih 352 semplova su wav.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Superoperater
|
![]()
E pa vidis, to je pravo mesto za pitanja koja si ovde postavio. Ovako dovodis i mene i sebe u neprijatan polozaj da budemo uhvaceni i oterani na robiju
![]() Ozbiljno, stvari vezane za torrente, neispravne krakove i funkcionisanje razbijenih verzija su ovde zabranjeni - procitaj pravila foruma. Na tim forumima, rado se raspravljaju bas te stvari i najbolje ces doci do informacije kako da nateras nesto da proradi. Aj jos sada cu da ti odgovorim, ali bez cr*ckova ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Legalne verzije takodje nisu operisane od stotina hiljada raznih kombinacija softvera/hardvera/drajvera/programa... Negde radi sve super, negde ne, zato naprave novu verziju, sa novom zastitom... Quote:
![]() BTW To sto ti je rodjak dao taj Piano - i dalje te ne oslobadja obaveze da ga kupis...I placas porez na isti! Sta njih briga jel strina, tetka, prijatelj... Kriv si u ocima zakona ![]()
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 10-04-2011 at 09:43 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |