Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-03-2011, 04:03 PM   #11
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Default Re: NARODE PROBUDI SE obracanje Nikole Aleksica

DaBear@

Da, sranja su velika.. to svi osecaju.. skoro svi . .

Recimo , meni je cerka u Svedskoj, tamo zivi, i mogu ti reci da se ta zemlja jos uvek drzi na noge, nizak nivo nezaposlenosti, ne radi samo onaj ko bas nece , veoma bogata zemlja.. e sad... vecina zemalja ce da izvuce deblji kraj i pasce nisko, a mnogi ne znaju kako izgleda kada spadnes na siromasniji nivo zivota, to je tek tesko.. a nama u Srbiji .. hehe.. imam 29 godina, i iskreno da ti kazem, ceo zivot je neka frka i beda.. za sve ove godine mog zivota, ja se ne secam da je nekada bilo dobro u Srbiji .. bar ja ne pamtim, tako da kada si naviknut da zivis od 200 eur mesecno i to ako si srecnik da dobijes posao nije tesko preziveti jos jedan talas nemastine u zemlji , ali je veliki problem jednom englezu koji je do sada imao 2000 funti, ima i dalje toliko, ali je sve za 50% skuplje, tako da na mesecnom nivou zivotni budzet i standard se prepolovio.. to je tesko.. tesko je nauciti ne trositi a pare u Srbiji problem nisu, jer para nema vec 20 godina za "obicnog"gradjanina

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules