Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-03-2011, 04:16 AM   #20
quake2
Banned

Default Re: NARODE PROBUDI SE obracanje Nikole Aleksica

Quote:
Originally Posted by Granata View Post
Ova stara pricha o genetski modifikovanoj hrani mi lichi na deo kampanje jedne politichke stranke.
Sto?Nisi bio na pijaci skoro?Da nije tamo neka politicka stranka svim onim nakupcima podmetnula one dzinovske prasice u okviru svoje kampanje?
Quote:
Originally Posted by Granata View Post
Bilo bi lepo ako bi neko zapravo mogao da ovde postavi neke dokumente, dokaze ili reference kako bi i chlanovi foruma koji znaju poneshto o genetici bili ubedjeni u tu teoriju zavere.
Pa jel jedes ti covece nesto?Sta ce ti dokazi,valjda mozes i sam da skontas da to vise nije TO....Dali se radi o genetici,o zracenju i posledicama bombardovanja,avionima i zaprasivanju ili ko zna cemu....nesto tu nije u redu a niko ne preduzima nista da nas bar malo zastiti iako se za te stvari ubiru debeli porezi i trebala bi da postoji barem moralna duznost.Ne kazem da je bas sva hrana gora nego pre,(cevapi u banjaluckom i dalje 10-ka)ali se pitam kako ce nam biti ako zaista ova ili neka druga postava u skupstini izglasaju zakon koji ce dozvoliti genetski modifikovanu hranu.Bolje sigurno biti nece a i sta ce nam bolje?Sta fali pastrmki na zaru,tradicionalnoj prsuti,slaninici i kobasicama,sampiti,bureku s mesom itd,sto bi mi tu sada nesto modifikovali?.

Last edited by quake2; 05-03-2011 at 04:33 AM.
quake2 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules