|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
![]() |
#22 |
MAO
|
![]()
naravno da ne postoji, jer ništa danas ne zvuči bolje od Filigranskih pločnika onda
![]() toliko o tome, vratimo se današnjici, jer su 90te godine donele između ostalog i taj diskontinuitet u prenošenju znanja i veština sa generaciju na generaciju, i čini mi se da su prošle cele dve decenije dok se stvari nisu počele polako vraćati u normalu. Tako da, hajdmo pričati o današnjici i tome kako stvari danas stoje. Osim što zvuče lošije od Azre, meni se sa hrvatskog tržišta još jako dojmi i produkcija Ramireza, pa i TBF-a, u instrumentalnim deonicama lako se mogu pomešati sa nekim "sveckim" izvođačima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Mala ispravka: ništa danas ne zvuči bolje od Filigranskih pločnika danas [no smajli].
![]() |
#24 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Tada (pre 25-30 godina) mi je bilo do jaja!
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Kod mene obratna situacija. Tada mi je to bilo bez veze, ali ?ta sam znao sa trinaest godina. Danas (i u poslednjih petnaestak godina) mi je jasno da je to, da citiram jednog rok na?eg kritičara, "bolje od svega ?to se ikad pojavilo na ovim prostorima". Otvoriću čim uhvatim malo vremena posebnu temu o Azri pa da tu elaboriram svoj stav.
![]() |
#26 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Meni je i onda bilo grozno. Ukusi su različiti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tamburaska produkcija | akg111 | Audio Produkcija - Tehnike | 22 | 24-01-2010 09:00 PM |
HipHop Produkcija i mix | spow | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 12-10-2008 10:23 PM |
Ovo je produkcija | LACKY | Pricaonica | 7 | 26-06-2008 08:26 PM |
Klavir i produkcija | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 22 | 23-09-2007 07:13 PM |
Reprezentativna HC produkcija | OFF | Razno | 42 | 23-01-2007 07:18 PM |