Quote:
Za njega puno ljudi zna - a za nas niko nezna, niti ce znati!
|
Quote:
I onda se pojavi neko ko pita "kako da stavim odvojene izlaze na Kontaktu"??? Tri klika u Google i ima brdo videa, ima MANULA i sta vec....ali lakse je pitati nekoga na forum !!
|
Sam si rekao da za tebe niko nikad nece znati, a za Noisiu, Resa, Laidback Luka, Max Vangelija, Dubfire-a, Angger Dimasa, Tonija Maserata, Benna, Marcel Woodsa, Deadmausa su culi mnogi, a ako i ne znaju ko su culi su sigurno njihove pesme jer su hitovi u svojim zanrovima. Pa me sad samo zanima kako to da SVI ONI
MOGU da odgovaraju i na takva neka pitanja kao sto je podesavanje FXPansion Guru-a ili kako se koristi LFO na Volcano 2???
NIJEDNOM ali
NIJEDNOM nisam cuo jednu takvu glupost kao sto sam video nekoliko tvojih gore iznad! Pa valjda bi oni prvi trebali da mi to kazu jer su svojim radom stigli negde, za razliku od coveka "za koga niko nece znati"?!
Quote:
kad sam ja pocinjao - nije bilo nikakvih foruma sa pametnim facama da mi odgovore na pitanja...sam cackas i ucis!!
|
Respect za sve sto si uradio, stvarno-zasto bih bas tebi uputio pitanja, uvek ces biti i bolji u struci i pametniji od mene, to znam, ali nisi dobar covek. Tebi je najbitnije da pokazes drugima kako si vredniji, pametniji, od drugih, arijevski jednom recju. Pogledaj malo ton kojim ti se obracam na pocetku, starijim od sebe persiram i obracam se sa postovanjem koje vise prema tebi nemam.
Quote:
Mislim da je to daleko bolje nego da nekim budućim Rumovcima stvaramo lažnu sliku o tome da su ljudi ovde nadobudni, cinični i loši.
|
Pa ja sam pre 20 dana bio buduci Rumovac, citao ceo forum i mislio da nije tako a onda dodjes, pitas, dobijes po p****! I sta sad, treba da cutim?
Quote:
Onih 0,1% koji su stvarno talentovani ce da guraju, nikoga nista ne pitaju, otici i preko ako treba...na njih se ovo ne odnosi.
|
Pa recimo da ja spadam u ostalih 99,9%. Recimo da cu biti mediokritet u muzici, snimati kod druga u studiju, za mene ce pevati drugarice do kraja zivota i sta sa tim? Postavio sam PITANJA, a dobio nesto drugo. I opet cu pomenuti strane forume i postovanje koje tamo dobijas jer sam bio mnogo srecan kad sam video da i kod nas ima nesto odakle mozes da ucis, ali... hladan tus
Quote:
Naravno da ces da koristis EQ notch here, notch there, naravno da ces da koristis layer-ovanje, NY kompresiju, svi je koriste!
|
Pa nije to problem, znam da cu da koristim ali previse je nedoumica oko toga KAKO je najbolje, najlakse, valjda jos vazi ono "dve glave su pametnije od jedne"?
Nasa posla-samo treba da se shvati konstrukcija: pitanje -> odgovor, bez floskula i filozofskih izliva!
A najvise mi je krivo jer sam temu naslovio "za DaBear" jer dok sam citao njegove odgovore ucinio mi se kao prijatan momak, koji zna vise od ostalih. Ali dobro, nije prvi put da sam se prevario u proceni. Veliki respect za Jan-a i Surfera, ok ste momci, hvala vam.
Quote:
Originally Posted by Filip_
Ahahaha ovaj je stvarno lud i jako kratkog fitilja...ahahah barem sam se sad nasmejao dobro u 6 ujutro....lud... 
|
Filip, ne vidim zasto mi se obracas u trecem licu? Drago mi je da sam te nasmejao, bar neko dobro u svemu, ali ljudima se obracas u drugom licu. Javi se ponekad, mozemo da popricamo i o gramatici.
P.S. Ako ovaj odgovor nekoga vredja, zalite se administratorima sto me nisu banovali na vreme

Mislim, dolazicu ja i posle da gledam sta ko kaze ali necu moci da nastavljam raspravu pa ce se sve zavrsiti mnogo brze.