|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
Evo me opet sa ovom temom.
Interface, 8 kanala u komp, procesiranje pluginovima, pa stereo out toncu na koncertu. Prakticki kao da imamo matricu. E, sad, gledam okolo te vst hostove, probavam ih, sve mi to nekako nesigurno, komplicirana sučelja, kao da treba jo? vremena da se sve to razvije, sto mozda i je jer jedino big, big, bendovi i to nekolicina rade ovako. Naravno sa 100 puta vise opreme nego ja... Uglavnom sto mi treba jest da izmedju pjesama prebacujem "session-e", to jest postavke svakog kanala. Tipa, prva pjesma, puno reverba na dobos i distorzija na indijanu, a druga pjesma obrnuto. Ne mogu izmedju svake pjesme klikati, a i da imamo covjeka da nam klika mislim da ne bi cijeli nastup bio tečan. Da li ima tko kakav prijedlog? Mozda mi ni ne treba vst host, mozda npr. da postavim sve ulaze i izlaze i efekte u nekom DAW-u, nekom program recorderu te sa MIDI-jem switcham pjesmu (session, scene) kada se "bubnjar obrise ručnikom od znoja, a vokal zahvali publici"... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Live | OFF | Dejan Vučković | 13 | 02-02-2010 05:32 PM |
Lag vs Dan Mute - would LIVE for $$$ (live act) | Lag | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 07-01-2009 11:57 AM |
Live... | sasa.ivkovic | Predlozi i sugestije | 15 | 01-11-2006 11:21 PM |
Live 5 | Altek | Audio Software | 3 | 24-07-2005 01:24 PM |
POD XT Live | idekius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 29-03-2005 03:14 AM |