|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
da ne otvaram novi thread, tu jedno pitanjce... jako sam se zakurio za ove esi near08 experience, al me zanima sljedeće...dakle ovi esi su cirka 330 evra, a imam priliku kupiti nove krk rp6 g2, iz ducana, za 390 evra.... znam da kazete da su esi najbolju u klasi, al eto, zanima me jesu li ovi monitori u istoj klasi posto cu na krk dobit za nase prilike poprilican popust.
i ako neko moze napisat sta ih je sluso mozda i na A/B dojmove, te za te pare koji bi mi se vise isplatio po njegovom misljenju? napravicu ja test osobno i uzet one koji mi ljepse zvuce, ali eto, da cujem malo u tudja misljenja od ljudi koji su mozda bili u dilemi izmedju ova dva para. thanx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
sta znam za razliku od tih KRK hi-fi kutija su ESI ipak monitori haha
![]() salim se, ja bih isao na ESI al eto, to je samo moje misljenje.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
eto a svim njubovima se sugerira da odu i poslusaju te vecina zamijeti i uzme na kraju bas ono sta im bolje zvuci, a ne realnije. morao bi narucit esije na daljinu te ih nemam mogucnost poslusat tu u zagrebu, krk mi predlaze dosta ljudi za te pare ali nekako mi ti krk salju bed vajb.
igrom slucaja juce sam sluso adam a7 (ne x) i pao na dupe kakav sound imaju (opet, njubu "dobro" zvuci, ali to mozda nije lose ak ti adami a7 zvuce dobro) te cak zakontempliro dal mogu za njih skupit pare iako kostaju duplo vise od par esija pa sumnjam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
A7X seriju su najvalili za sve ali za sve pare, tu nema sta da se prica! pa pazi kad sam slusao A8X, slusao sam VXT6, VXT8 i kao slusam i naravno KRK su mi U STARTU al veruj mi U STARTU otpali jer zvuce dobro (da, ako hocu da slusam muziku na njima). KRK bih postavio pored televizora ono kad pustim neke video spotove il gledam film pa kao hocu da imam dobar sound haha a i onda postoji adamova HI FI linija kao i 300 drugih! svoje technics kutije od pre 15 godina ne bih dao n iza sta na svetu!
![]() U svakom slucaju ti ne bih preporucio da uzimas KRK. Meni se takodje taj vajb ili jednostavno tako kako zvuce nije dopalo i to je meni bilo to. Uzmes muziku koju dobro poznajes i koju si ti radio..desava se da recimo (znam po sebi) u nekom instrumentalu ima klavir...ja taj klavir ne cujem na obicnim zvucnicima al ga cujem na adamu i tako..jebem li ga! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
oko adama se i ne brinem da su mrak, zanimaju me vise ovu tu esi...dal ih narucit na blef bez slusanja, pa kad dodju ih mislim usporedit i sa adamima i s krkovima pa ako valjaju ostaju, ako ne, na bubanj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
ako ne zivis od muzike onda nemoj da uzimas nista sad...jer ces definitivno brze skupiti novac za adame ako ne kupujes ESi08
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Da li neko moze da me uputi gde mogu da procitam sta je Sloba Markovic rekao o ESI nEar08 eXpirience monitorima..nigde ne mogu da nadjem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
aktivni monitori, esi, near08 |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Esi - nEar08 ili neki drugi monitori za hip hop?? | ugljesa | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 12-05-2009 01:42 AM |
:: NI najavio KONTAKT EXPERIENCE :: | lesha | Audio Software | 0 | 15-07-2005 06:03 PM |