|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ivan Lekic
|
![]()
Pa i da je tako opet je katastrofalno.. Pa da nece covek sad da prelazi na sonar jer idioti nisu odradili drajvere kako treba da rade na najzastupljenijem softweru! Neoprostivo
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
@misovoj: probaj da dignes i neku drugu raniju verziju Cubasea, sad se i ja osecam neprijatno zato sto kod mene sve radi, jbg. Takodje mozes da probas i XTC mod, mozda se dva softvera (CW i C5) kolju, u XTC modu ne podizes kontrolni softver, a sekvencer ti sam povuce ASIO drajvere... Takodje probaj da eksperimentises sa ASIO drajverima koje koristis za CW, ja npr koristim ASIO2...
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Izvinjavam se svima na maltretiranju i stalnom potenciranju na resavanju problema na mojoj konfiguraciju. Hvala na strpljenju, cirkus se od sutra nastavlja na PlanetZ ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
vjerojatno je neki banalni problem u pitanju i vjerujem da ce ekipa na plantez naci rjesenje.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SCOPE v5 PCI RC is available | Boombass | DSP forum | 11 | 08-06-2009 12:06 AM |
Scope v5 | idekius | DSP forum | 69 | 03-02-2009 09:36 PM |
Scope vs UAD | Tazman | DSP forum | 2 | 27-06-2006 06:35 PM |
Scope SRB | Eon | DSP forum | 8 | 15-06-2005 03:58 PM |