|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi p.s. i da... impedansa BM15P je 4ohm... te cak i BoZo A1802 moze ozbiljno da ga "nagazi" i "oznoji"... te da bude prilicno glasan, s obzirom da na 4ohm nasa pojacala imaju vecu realnu snagu od cesto ocekivane i iskustvene, ne krene kompresija kao kod vecine komercijalnih pojacavaca.
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 06-01-2011 at 01:31 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pasivna BM15P je jedna od varijanti koju bih ja najvise zeleo, nekako i verujem da ce mi se to i najvise svideti, a voleo bih kombinaciju BoZo + pasivne neke kutije, jer imam otvoreno posle da dodam Ns10 ili neki drugi par manjih kutija cisto kao drugi par, sta vise verujem da sve to mogu da uklopim u tu cifru oko 2000 E, ali u svakom slucaju mi bi trebalo u martu da krenemo u akciju za opremu pa cemo tad videti koja nam se varijanta kako uklapa. Plus svakako cu videti da li jos uvek pasivni BM15 mogu da se nabave, a ako ne moracemo da nadjemo neki dobar ocuvan par, ukoliko se odlucimo za njih ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pioneer DJM-2000 | Mika Technika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 09-09-2010 11:32 PM |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |