|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#33 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Pa ja sam rekao ono sto znam da se radi, ali evo, jos koji dan pa cu i ja znati u praksi sta se kod mene u sistemu dobija trakom. ![]() ![]() U svakom slucaju mi je interesantno da probam, i nije stravicno skupo a ne goji. ![]() Mada moram da napomenem da zaista treba voditi racuna pri kupovini i da izuzetno jeftini uredjaji mogu biti ozbiljno oleseni... Jes' da su stvarno tenkovski napravljeni, ali gumice,vodjice,glave,stanje glava, to su veoma vazni segmenti... Drugo, moras imati poznanika ili neki nacin da dodjes do nekog ko bi to mogao i da 'opravi ako nesto zvizne, ipak su sprave stare 25-30 pa i vise godina...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 03-12-2010 at 12:38 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novo vreme - nove tehnologije | dejankuki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 18-01-2010 10:51 PM |
UAD&POCO channelstrip upotreba? | Dompax | DSP forum | 1 | 27-02-2006 12:04 AM |
Upotreba UAD kompresora... | idekius | DSP forum | 9 | 24-02-2006 12:15 PM |
Tehnike snimanja i upotreba mikrofona | Pedja | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 14-12-2004 01:40 PM |