|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav!
Imam monitore Alesis M1ActiveMkII i sada ulazim u neke rate radi Cubase 5, pa sam došao na ideju promijeniti monitore, ukoliko se isplati. Prostorija je za sada privremena i netretirana. Alesisi mi lažu na basu, pokazuju da ga ima manje nego što je stvarna slika. Interesiraju me Adam A5X monitori i da li bih se usrećio s njima, u usporedbi s Alesisom ? S obzirom da imam SE2200a mikrofon, da li bi po vašem mišljenju bilo pametnije umjesto novih monitora kupiti novi mikrofon? Poprilično je hitno. Hvala. Last edited by tomycrosound; 02-12-2010 at 07:57 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
A5x je svakako resenje koje je nekoliko svetlosnih godina ispred alesis M1... Mikrofon je totalno druga stvar...mislim, moze i to... Sad je tu pitanje sta zapravo hoces...
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Plaćam gotovinom, al ću pare mrknit s druge strane pa tamo vratit u ratama, ako ba? mora? da zna?...
Kupujem original jer mi je dosta ?ajebancije sa 32bitnim daw, ne mogu ni prdnit i već je pojeo ramove koje vidi. Ko mačka kad sretne ribu. Ne, neće vsti bit originali, bar ne za sad, nisam ja pijani milijarder ![]() Sad sretoh oglas gdje lik prodaje Cub5 orig za 150eur, pa mi to malo smrdi. A ?to se monitora tiče, sačekat ću koji mjesec pa uzet A7X. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Nije me.... i ne zanima me kako ces nabaviti pare.Pitao sam jer htedoh da te upozorim na neke stvarcice dok jos nisi potrosio kesh ali u sustini....sta to sve mene briga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
upozori!
koje stvari? a ?to misli? polovnom cubaseu po 150 eur u Beogradu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Monitori su najbitniji (a pre toga SOBA), ulozi u monitore i akusticki tretman, a kasnije u bolji mikrofon.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prva zvučna karta - pomoć i savjeti | jimitom | Computer Hardware | 24 | 16-11-2010 03:55 PM |
Preporuka za kupnju mikrofona | Midi | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 15-11-2009 05:59 PM |
Savjeti za opremanje garaže | rukatac | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 04-11-2009 01:58 PM |
Preporuka za kupnju mikrofona | aland | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 17-06-2009 10:45 AM |
AKAI CD300XL savjeti i upute | ailein | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 29-04-2009 01:48 PM |