![]() |
Savjeti za kupnju
Pozdrav!
Imam monitore Alesis M1ActiveMkII i sada ulazim u neke rate radi Cubase 5, pa sam došao na ideju promijeniti monitore, ukoliko se isplati. Prostorija je za sada privremena i netretirana. Alesisi mi lažu na basu, pokazuju da ga ima manje nego što je stvarna slika. Interesiraju me Adam A5X monitori i da li bih se usrećio s njima, u usporedbi s Alesisom ? S obzirom da imam SE2200a mikrofon, da li bi po vašem mišljenju bilo pametnije umjesto novih monitora kupiti novi mikrofon? Poprilično je hitno. Hvala. |
Re: Savjeti za kupnju
Quote:
A5x je svakako resenje koje je nekoliko svetlosnih godina ispred alesis M1... Mikrofon je totalno druga stvar...mislim, moze i to... Sad je tu pitanje sta zapravo hoces... |
Quote:
|
Plaćam gotovinom, al ću pare mrknit s druge strane pa tamo vratit u ratama, ako ba? mora? da zna?...
Kupujem original jer mi je dosta ?ajebancije sa 32bitnim daw, ne mogu ni prdnit i već je pojeo ramove koje vidi. Ko mačka kad sretne ribu. Ne, neće vsti bit originali, bar ne za sad, nisam ja pijani milijarder :-) Sad sretoh oglas gdje lik prodaje Cub5 orig za 150eur, pa mi to malo smrdi. A ?to se monitora tiče, sačekat ću koji mjesec pa uzet A7X. |
Quote:
|
upozori!
koje stvari? a ?to misli? polovnom cubaseu po 150 eur u Beogradu? |
Monitori su najbitniji (a pre toga SOBA), ulozi u monitore i akusticki tretman, a kasnije u bolji mikrofon.
|
All times are GMT +1. The time now is 09:14 PM. |