|
Mastering Tehnike postprodukcije i masteringa... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Evo prijatelju da ti odgovorim redom.
1. ne 2. ne 3. da Ovo treće bi bilo... U mom zadnjem postu opisah situaciju. Jednostavan YOUTUBE CONTEST za ceo svet, koji je "kao" organizovao audio forum rumski a nagrade za izabrane "pobednike" (biraju ih neki članovi rumskog) u vidu masteringa nekih njihovih materijala koji bi ja platio da se urade za njih (pobednike). Dakle, samo jedna lepa reklamica za ovaj sajt, malo lepe muzike i to je to... Contest "kao" organizuje forum rumski oglasivši ga u vidu reklamice na youtube-tu. Pobednike "kao" biraju istaknuti članovi rumskog foruma (bez mene, da ne bude zabune) Ja samo snosim troškove masterovanja (primera radi, ja recimo angažujem Gregora Z da on za pobednike uradi ONLINE MASTERING - oni njemu neke njihove WAV-ove, ja njemu parice, on masteruje i njima vrati "sredjen" WAV ' sve ovo na kraju CONTEST-a) . Pomoć oko ovoga bila bi kada bi neki od vas dali neku lepu muzikicu za podlogu vido spotića koji bi ovo promovisao i ako bi neko taj video napravio U ovom pisanju napisao sam "kao" jer pored moje dobre volje , nekako mi izgleda da ću ovo odraditi sam, dakle napraviću CONTEST u kome se forum rumski neće pominjati. Ja hteo da bude eto drugačije (mislio sam da ovo može biti bar malo simpatično, ali...OK) Last edited by alek019; 19-11-2010 at 09:02 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mastering. | Hepek | Mastering | 72 | 12-01-2011 07:30 PM |
Mo?da je već bilo, al evo, na jednom mestu | Arthur | Promocija radova | 2 | 27-04-2010 02:05 PM |
jel zna neko mo?da NTLDR??? | babilon33 | Computer Hardware | 1 | 20-06-2008 11:49 AM |
Cd Mastering On Your Pc | AcaHari | Tutorijali | 1 | 19-12-2007 04:02 PM |
Tri mo?da dobre ideje | Shady | Predlozi i sugestije | 12 | 29-04-2005 04:38 PM |