|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ja se te?ko mogu odlu?iti ?to mi je kod njih najbolje, ali ako moram, onda je to potez Rubber Soul/Revolver. Apsolutno savr?ena faza.
Kad smo kod Rolanda, pada mi napamet Rick 360/12 i Roger McGuinn, jo? jedan mljac zvuk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Pa koliko ja znam (a kopao sam poprilično puno po Voxovoj povijesti, pogotovo kad sam se odlučio na gradnju AC30 klona) na Revolveru su kori?teni lampa?ki Voxevi, uz mogučnost da je ne?to snimano i na hibridni Vox 7120, koji je imao lampe u izlazu, a preamp tranzistorac, super beatle tranzistorci su se počeli koristit tek nakon revolvera, kako sam uspio iskopati, od augusta 1966, a tad je već Revolver bio objavljen?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Čini mi se da si u pravu (onako iz glave koliko se sjećam). Mislim da su full tranzistorci počeli negdje sa Sgt. Pepperom, a MMT sigurno. Ja sam samo usporedio zvuk na She Said sa Conquerorom
![]() Mislim da su gotovo sigurno snimali sa Voxom 7120 na Revolveru, pa od tuda i malo tranzistorskog zvuka! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|