|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
Otvarali smo za njih 10 koncerata. u poslednje vreme sve cesce nailazim na Digico sd8. Super sljaka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Veceras sam probao Yamahu PM5D-RH i to je to...Nema bolje nema lepse...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Obozavam digitalne miksere zbog preglednosti i mogucnosti memorisanja vise scena. Uglavnom radim sa Yamahama ali mi nisu strani ni ostali proizvodjaci.
Po meni, najveca mana je osetljivost na nestabilni napon mreze i relativno dug restart. Za bitnije koncerte obavezno predvideti nezavisno napajanje.
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
U ovoj godini niko ni?ta ne pi?e o digitalnim mixerima, izgleda svi se vratili na analogiju...
![]() Elem, kao bend imamo Yamahu 03D, za na?e potrebe odlična sprava ali đavo ne da mira. Kolega mi je preporučio http://www.viscount.it/eng/products....D0000393C807AC pa me zanima da li neko od Vas je imao priliku da vidi o čemu se to radi, jer ja iskreno nisam ni čuo do skoro za ovaj produkt, a koristio bih ga za neke manje svirke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Kakvo loodilo!!!
Nema safta bez soundcrafta! ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 24-05-2011 at 11:46 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Hajde da se ozivimo ovu temu...
Lakoca rada i vernost zvuka jesu dva, najbitnija, parametra koji definisu digitalne miksere i stepen 'blizine' analognim mikserima. Oko toga smo se svi slozili. ![]() Od prvih digitalaca, koji su parametre za dati kanal drzali na jednom mestu ( ili ti ' idiot strip' ) do sve modernijeg izgleda, u pokusaju da se oponasa osecaj analognog miksera. Neki samo svetle, neki rade nesto, dok neki zavijaju sarme. I svi znamo te sprave. SD8, D1 (Digico), Pm5D, LS9, 01-02V (Yamaha), VI-6, Si-3( Soundcraft ), Pro6 (Midas), V400 (Roland), StudioLive (Presonus). Svaki ima svoju cenu i za nju daje ono sto nam treba. ![]() E to je pitanje! "Sta ti treba?"
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Po meni ovo je sjajno ! Odlicna stvar sto je bezicno, lepo uzmes Ipad u toku svirke, poneses ga sa sobom, odes na sred sale cujes bend i podesis kako treba da zvuci u sali ! Kompaktno, malo efikasno, a mozes i da snimas odmah na Ipad-u 16-kanala i radi se odve veoma ozbiljne firme ! Da ne pricam mnogo sve ce vam biti jasno na klipu dole !!!
http://www.youtube.com/watch?v=3al9z...eature=related |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 37 (0 members and 37 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|