|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Covek je nepismen i prost, nije objasnio zasto mu se to ne svidja, jer ne ume, kao sto se vidi nema dovoljan fond reci, to ne treba da te cudi...
Njemu se to ne svidja jer ne razume nista, a cim ne razume, flow ne moze da mu se dopadne... Kako on da zna zasto neko ima takav flow ako ne zna o cemu isti prica... Ali ladno je naveo flow, lyrics, style, ja ne mogu da poveujem, ja ne znam jesi li ga ti navlacio na zvaku, ali on cim je dao takav odgovor, ja ne znam, to je pomracenje uma... A pritom nije ni toliko inteligentan da bi rekao to je lose zato sto je tako i tako... Pitaj ga da dodje kod nas u neki muzej, da vidi nasu kulturu, objasni da imamo tvrdjavu staru 1000 godina u glavnom gradu, da vidis kako ce covek da odreaguje... Offline posle 2 recenice... Nije bitno kakav je nas rep, bitno je postovanje. Afrika Baambaata je prosirio hip hop po celoj kugli zemaljskoj, to mu je bila namera, i on postuje to. Ovaj lik ne postuje ni to, ni nas rep, a cini mi se ni nas kao naciju... I da, molim te pitaj ga sledeci put za engleski rep... Po njemu to nije pravi rep, jer bi trebo da bude iz amerike, ali to je engleski jezik, jezik za rep... Last edited by ChoME; 06-09-2010 at 08:33 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
" originalni " Van Gogh " | Max | Dragan Ivanović | 44 | 28-03-2007 11:15 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |