|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
a što ne bi jednostavnije sam brisao svoje postove ako već savetuješ da se ne čitaju?
Za filter, super, samo nisi dobro formulisao, jer se ovako čita da je to neko tvoje ubeđenje, a ne stav nekog sa tim iskustvom. I to za prostor je takođe razumno, samo opet formulacija "sigurno". Znači, ima ovde ljudi sa jako lošim sobama, malim, zdudanim, sa flutterima i ko zna koliko glasnim modusima. To sigurno nije upotrebljivo baš za normalna snimanja, složićeš se? I ja sam dosta snimao po ne tretiranim prostorima,i takođe back vokale dalje od mikrofona i sve mi je to prijalo. Samo ne uvek, i u svakom prostoru. Tako da, ponavljam, problem je u toj formulaciji tvojoj pređašnjoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||||
Banned
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Ako se poznaje prostor, moze se raditi u njemu, koliko god da bio los, ali se ne moze raditi sve. Tu mora napraviti logican izbor izmedju onog sto moze i onoga sto bi hteo. Quote:
Tada je bolje uraditi ono sto se realno moze. Last edited by google; 17-08-2010 at 01:30 PM. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
E sad se JA ne bih slozio sa ovim. Imao sam vise puta prilike da snimam pevace a narocito pevacice, koje kad krenu da dahcu i disu, mogu da ih uhvatim i mikrofonom iz rezije. Ne znam gde bi one mogle da se udalje da ne snimim disanje, jer je po snazi tu negde sa glasom ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Izvinjavam se, jeste Vlado je producent,u pravu si, a pesmu je radila sa Ivanom (negative) i stvar je stara sada 12 godina... ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Banned
|
![]() Quote:
Quote:
3. Najjednostavnije je da proba snimiti i sa ditance pa poslusa sta bolje lezi u miksu. Takakv snimak mu se ne mora dopsti, ali ce bolje raditi u miksu. Mada zavisi i od broja instrumenata, aranzmana i sl. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Novi problem;
piše: PANIC: could not allocate enough memory. Application is likely to become unstable. Procesor 5%, Memory 4,41 (od8), asio ni na polovici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
pozz!
ponovio se u matičnu napakjanje i procesor; ugl,., čačkam i gledam, kad tamo za fw kontroler na matičnoj pi?e ; texas instruments 1394 OHCI Copilant Host Controller ! Zar je to moguće??! s obzirom da sam na 7, dal trebam driver updateovat na legacy za tascama fw1082 kao ?to sam to morao prije radit? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gdje kupiti??? | zeleni | Kupujem/trazim | 0 | 14-06-2010 09:40 PM |
Emu 1212m, gde kupiti??? | Mitjovan | Computer Hardware | 3 | 13-02-2009 02:26 PM |
Gde kupiti E-mu x board 61? | moka | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 16-12-2008 03:40 PM |
Gde kupiti?? | zeljo07 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 29-11-2007 02:43 PM |
Gde kupiti megafon? | dr.Ru | Razno | 9 | 02-11-2007 03:57 PM |