|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Moderator
|
![]()
ti, kao, nisi ocekivao? ne pravi se nevest!
Odi na Gearslutz (ili bilo koji drugi belosvetski forum sa slicnom tematikom) pa kreni tamo da im solis pamet i pricas kako su oni "religiozni"! Vidi da li ce burno da reaguju... Valjda uzivas u tome da nekome ko svaki dan radi neki posao pricas kako je neuk i kako ne mora tako... i kako on u stvari ne cuje razlike izmedju semplovanja na 44.1kHz i 96kHz nego halucinira i rob je svoje religije... Mislim... niko od tebe ne ocekuje da cujes tu razliku... ali ti to ne daje za pravo da podvlacis sugestiju drugima da ne mogu ni oni to, iako mogu. Pa navodim ti sve vreme cinjenice... pitao si koji mikrofon, koja kartica, ko moze.. ko ovo .... ko ono... na sve sam ti odgovorio CINJENICAMA! A od svega sto si ti nama ovde izneo dobili smo samo jednu "cinjenicu" da je tebe "ucio profesor!" Te je, valjda ovo njegova odgovornost sto TI pises a ne tvoja!? pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 27-07-2010 at 03:01 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
banned
|
![]() Quote:
O cemu govoris kada pominjes pojam faze? Stvarno mi to nije jasno, pa bih voleo da mi razjasnis... Ja inace nisam nikakav producent (iskreno, vise se i ne bavim ovim poslom sem iz hobija, i to kada imam vremea, kao sada ![]() Licno ne radim na visoj frekvenciji od 44100khz, mozda nekada na 48, i to samo kada sam radio nesto za film (zbog standarda su mi tako trazili), posto ne vidim potrebu, ali sam siguran da ce neko postovati i takav snimak.
![]() |
![]() |
#34 | |
Member
|
![]() Quote:
Pitao me je neko odakle rekao sam odakle, odgovornost ne bacam na nikoga osim sebe. Cak niti sam sta spomenuo niti zelim da se hvalim bilo cime, samo sam rekao odakle....izvor informacija....! Posto radite svakog dana ja ne znam kako imate ovoliko vremena za forume....ali oK, jos jednom pozdrav i samo napred! Evo opustite se malo! http://www.youtube.com/watch?v=TLKoGuNNdwE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
da nije ovo onaj lik babroga33@nekimail.com ???? elem sefe , opusti se ... nadji momka/devojku sto bi google rekao ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
MAO
|
![]()
ništa, svaka gosta tri dana dosta, ovo je već drugi put u roku od par dana da se pojavljuje isti tip spamovanja dobronamernih i korisnih treadova. Ja sam čoveku lepo rekao da pročita celu pojednostavljenu teoriju digitalizacije signala i da pita i demantuje ako ima šta, a da već nije objašnjeno. Tako da ceo ovaj topik resetujem na početnu tačku.
Da me neko ne shvati pogrešno, ali kada sam prihvatio moderatorsku ulogu, upravo sam ovakve stvari obećao da neću tolerisati jer su kontraproduktivne i zamarajuće, a čovek koji je postavio pitanje sad sedi i čudi se šta se koj moj bilo. Tako da ljudi, bez zamerke, briše celu offtopik korespodenciju. A što se MareStudija tiče, pozivam ga još jednom da konkretno postavi pitanje koje mu nije jasno ili iznese tačnu tezu sa čim se ne slaže, ali na navedenom linku http://www.rumski.com/forum/showthre...lerate&page=12
http://www.facebook.com/ArthurLoa http://www.facebook.com/note.php?not...68263589864927 Last edited by Arthur; 27-07-2010 at 04:32 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
|
![]()
Ovde se moze nastaviti prica o Nyquistovoj frekvenciji i ostalim stvarima nevezanim za VST instrumente
pozdrav bogi
![]() |
#38 |
Moderator
|
![]()
Mozda bi umjesto CAPTCHA kodova prilikom registracije na Rumskom trebao bit slusni test!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
Dzaba se jedite ( sto bi lale rekle) , prosto banujte marsovca
![]() Inace, njegovoj "obavestenosti" je promakao detalj da je Akademja Umetnosti u NS pocetkom i do sredine '90-tih jedan od boljih muzickih studija u bivsoj SFRJ ( citaj opremljenih) i to na nejgovu nevericu sa cuvenim Digidesign sistemom, i opet na njegovu zaprepascenost, nije se zvao Pro Tools nego Sound Tools..... tako da gosn Marestudio spada u klasu "dokon pop i jarice krsti" ![]() Kako li se "Staropramen" od po' litre ponasa u Nyqist-u? .... odo da saznam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ali na koliko hz? ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Schroedereova frekvencija | SumAnuT | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 09-07-2010 12:39 PM |
''Rezanje frekvencija'' | newbieOP | Audio Produkcija - Tehnike | 3 | 07-02-2010 10:28 PM |
Rezanje frekvencija | loverboydex | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 25-05-2009 08:19 PM |
Tuzna prica | "7" | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 17-01-2007 09:42 PM |
Remix - Prica | ProkDu | Zoran Vračević - Vrač | 1 | 26-07-2006 09:41 AM |