|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Hahahah!
Ovo sto sam napisao ispod su principi ukratko, ako to ne razume neko ko je zavrsio fakultet, ako ne zna sta je faza, period... sta kompresija sta dekompresija u zvuku.....i koliko faza ima zvucni talas (jer ovde ne pricamo o moru i okeanima)....nema dalje! Iza ovoga sto pisem, stoji profesor koji predaje po celom svetu pocev od Usa preko Uk do Evrope....sa preko 30 godina iskustva. Postoje itekako ozbiljne i opsirne knjige o ovoj problematici u svetu, i redovno se dopunjuju izdanja o novim otkricima i uredjajima, jer se radi o nauci. Nisam ja rekao nikome nista ruzno, niti bilo koga vredjao, samo se ne slazem sa vasim misljenjima, jer sam siguran da to nije tacno. Da je drugacije, srpska produkcija muzike bi bila lider u svetu, ovako kada pustite nekom svetskom producentu, prokomentarise to kao bolji demo snimak ili losiji.... ![]() E sad mozete da me banujete, izbacite, brisete postove.... Boki, samo je pitanje vremena kada ce prestati da se prave hardver instrumenti, time bi mnogo ljudi ostalo bez posla, to dokazuje i cinjenica da su se od skoro poceli sve vise pojavljivati instrumenti na bazi racunara..... Ja potrosih previse struje, ajd zdravo! Dodjoh videh i odoh! Vi cepajte na 192 Khz a uskoro i na 384! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Schroedereova frekvencija | SumAnuT | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 09-07-2010 12:39 PM |
''Rezanje frekvencija'' | newbieOP | Audio Produkcija - Tehnike | 3 | 07-02-2010 10:28 PM |
Rezanje frekvencija | loverboydex | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 25-05-2009 08:19 PM |
Tuzna prica | "7" | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 17-01-2007 09:42 PM |
Remix - Prica | ProkDu | Zoran Vračević - Vrač | 1 | 26-07-2006 09:41 AM |