|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Stvarno attack i release nekako drugacije rade nego li kod obicnog kompresora, a i ja sam probao presete, ali kao i ti, preseti me nikad nisu odveli, oduvek volim da mi sve stoji na pocetnim tackama pa onda sam da tvikujem, meni recimo nijedan preset koji postoji nije radio... Kapiram da je potrebno vreme shvatiti kako stvar zaista radi, kao sto kazes. Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Ima li neka verzija da se isproba pre kupovine?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ako ima? iLok dobija? full working version , koji radi 21 dana....dosta cool...
![]()
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
(verovatno nije mislio na tu verziju za probanje... ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Mislio sam na obicnu piratsku verziju. Zanima me samo da cujem, posto ne koristim vise od 5 plugin i malo hardvera.
Imam neki trip kako iskoristi nesto tome nalik, pa bi da probam. Verovatno cu cackati oko 1-2 i deinstalirati... Nemam problem da kupim sve legalno, ali nemam love za to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Znaci imas problem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Mali bump
![]() Ima li ljudi koji su se malo jos poigrali sa DSM-om? Primene iskustva i to ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Evo postavio sam temu pre skoro godinu dana, i pre nedelju dana sam opet dao sansu DSM-u u ochaju kod nekih sibilanata...Chackao citava dva dana da dodjem do za mene optimalnog setinga, da spasim previse sibilantan vokal, na kome mi nijedan de-esser ni kompresor u sidechainu (u glavnom tako de-essujem, sidechain-o,, kad moram) mi nije radio. And VOILA, DSM mi je postao alat koji mi ide skoro uvek na prvom ili drugom insertu... Neverovatno je kako moze ukrotiti sibilante i to da zazvuce prirodno...Samo sto mi uvek treba 10-ak minuta tvikanja da ga namestim kako mi odgovara.
Razmisljam da pocnem da ga koristim i kod buss kompresije, ali mi je problem, sto attack i release ne rade kao na tradicionalnim kompresorima, i koliko god da tvikujem pocnem da se gubim i ne mogu da namestim da mi tranzijenti prodju onako kako bih hteo (kao na attack-u na obicnom kompresoru) i takodje release, nego moram da gadjam i uvek mi nesto iskochi, ali polako...Moram jos da ga izuchim Last edited by Jan; 13-05-2011 at 06:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Electro dynamic mic | silicon science | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 08-03-2009 06:46 PM |
bubanj: condensed vs. dynamic? | makaay | Audio Produkcija - Tehnike | 31 | 16-10-2006 11:40 PM |
... The Sound! | Bitch | Vlado Georgiev | 1 | 23-02-2005 08:42 PM |