|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | ||
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Ono sto sam rekao za windows 7 32bit je da ne pati mnogo kao XP ako se uzme svih 3072MB za privatni adresni prostor - iz nekog cudnog razloga, radi daleko bolje nego u XPu, gde komp brzo poludi, pa moram da mu ogranicim na 2.7 maksimalno. Quote:
Ja mislim da ono sto si ti procitao i zaokruzio (virtual size oko 2.9gb) je prostor gde ce se ta adresna stranica od abletona kopirati, ustreba li ta fizicka memorija za drugo nesto (inace na kompu ne bi mogao nista da radis jer bi sva fizicka memorija bila pojedena od abletona), a da si ti ipak zapravo iskoristio 2GB... Na Task Manageru, kada otvoris process, mozes videti koliko koji proces ima memorije trenutno utrosene (bez zabuna oko virtual i slicnih windows zezalica) i ako tu pise 3GB za ableton proces, onda je to - to. Toliko je realno memorije mapirano da proces koristi za sebe. BTW - probaj taj laatido da upotrebis na abletonu - bas me zanima da li ima LAA support...
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 29-05-2010 at 08:59 PM. |
||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Windows 7 u audio produkciji | awacs | Audio Software | 72 | 08-12-2009 01:26 AM |
Da li postoji neki Audio Meter nalik na Pingin Audio Meter ali da radi na Windows 7?? | HM Produciton | Audio Software | 0 | 30-10-2009 11:37 AM |
Microsoft Windows XP Pro Digital Audio Workstation Edition | Danny Lou | Audio Software | 19 | 18-12-2008 04:08 AM |
Audio Drajveri (MS Windows, OS X) | kejkz | Audio Software | 3 | 28-06-2007 05:09 PM |
:: Audio Ease Altiverb na Windows XP :: | lesha | Audio Software | 13 | 22-06-2006 12:51 PM |