|
Mastering Tehnike postprodukcije i masteringa... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
elf:
Kick bi stavio 1db glasnije Saxophone sample mogao bi imati malo vi?e prostora i "sterea", super je taj dugi reverb koji se otvara, ali bi bilo cool da ima neki permanentni kratki chamber ili room...ali nije to toliko bitno. probaj ako ima? volje Bass bi mogao biti malo prezentniji i malo glasniji u smislu agresivnosti...neki saturator, tape ili lagani overdrive...mo?e? ga i iskopirati na novu traku, skinut mu basove i stavit ga na overdrive i dodati loriginalu za midrange prezencu....samo ideja Rhodes sample mi j cool...mo?da je malo glasan...ja bi ga stavio 0,5-1db ti?e... CR 78 lokalike Crash na 4.49 je mo?da malo glasan...ja bi ga stavio koji db-dva ti?e Sve ostalo radi kao treba....
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mastering. | Hepek | Mastering | 72 | 12-01-2011 07:30 PM |
Mastering Q | karingalo | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 02-04-2009 03:56 PM |
Mastering | Eyes | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 28-08-2007 01:47 AM |
mastering | nunuk_t2L | Produkcija Elektronske Muzike | 3 | 10-08-2007 10:59 AM |