|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ne stajem na stranu b92, ne daj boze ali da je istina da je bilo kradja 90-ih bilo je. Secam se da ko god je imao net je pokusavao sa onim generatorima bank account-a pa kome upali upali. Meni je drugar kao narucio zice i stigo mi je poziv za vojsku tako da vise nisam pokusavao ko zna sta bi mi jos stiglo da sam nastavio.
Off topic narucio sam neke magnete preko wire transfera (oko 200e) koliko ce me odrati na carini?
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Zavisi ko tog dana radi na carini i kako je raspolozen...Drugo nista nije bitno...Tako ide kod nase carine, nema neka tabela pa da se zna konkretno, svaki put je drugacija carina. Nekad za mnogo skuplju robu bude smesno, a nekad za par diskova uzas..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
htedoh ovih dana uzeti neki program preko neta.likovi ga valjaju preko paypal-a.na moje pitanje da li postoji jos neka varijanta za placanje osim paypala nisam dobio odgovor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
^I ja pokusavam da kupim program preko PayPal-a ali prodavac koristi samo takav nacin placanja i nema druge.
![]() Jebes Srbiju ! ![]() Od 2007 slusam price "Paypal uskoro i u Srbiji" ma pojedite k...Problem je u Drzavi. lets burn this mothafucka down. Last edited by DzoniPFC; 16-10-2010 at 09:35 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Kolega sa Visa karticom Hypo banke Banjaluka (doduse debitnom) dize pare u Srbiji sa Hypo bankomata bez provizije. Mozda je rjesenje da uzmete njihovu Visa Classic karticu i linkujete je za Paypal nalog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
zvao pre par dana raiffeisen i erste banke ovde kod nas i rekose mi da taj naci placanja ne radi nijedna banka u srbiji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Ma bre "Sandzama", niko ne kaze da smo svi lopovi i prevaranti, ali je cinjenica da je ovde u Srbiji bilo dosta pojedinih prevara i ljudi nece brate da rizikuju dok se ne resi nacin placanja, znaci odes u banku platis oni vide da je novac legao i izvolte vas paket, prosto. Medjutim mene najvise ljuti znaci poludim kad cujem ove nase pedere sa carine. Kad kupis neki proizvod ako je npr. 100e, sa carinom i njihovom uslugom (pazi uslugom oni nam kao cine nesto) ispasce 200e koliko sam razumeo, pa ja opet necu kupiti nista preko pay-pal nego opet preko nekog dilera, opet one komunjarske fore sa carinama iz 70-tih godina. U fazonu evo omugucavamo vam da kupite preko pay-pal-a, i taman se poradujem tom naslovu, a sledece je, ali znate sledeci problem smo MI, kakvi kreteni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mixtape uskoro | HeatMan | Promocija radova | 1 | 28-12-2009 01:32 AM |
PayPal | samsara | Pricaonica | 5 | 13-12-2008 02:04 AM |
Projekat uskoro ..... | Steka | Promocija radova | 35 | 25-02-2008 04:01 PM |
Uskoro udruzenje! | LACKY | Razno | 38 | 25-11-2007 10:41 PM |
s16 uskoro... | Digital Cave | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 23-12-2005 12:34 PM |