|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
tako je. Evo jedan bend koji ja radim već 3 albuma, napraviše dar-mar po svetu sa svojom vizijom reggae muzike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Nase trziste koliko ja vidim ne postoji,kao ni scena i retko ko to radi ozbiljno sve je to ustvari samo hobi.Pa kada je vec hobi bolje da ga guram preko, mozda neko negde i cuje i obrati paznju.Ovo ovde nije zemlja rock'n'rolla,a sumnjam da ce ikada i biti.
P.S.Koliko je ljudi bilo na 50 Centu?(sve je to roken ro) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
i ti tvoji.. mora da nije chist talenat.. mora da ima i pomalo srece i ko zna josh chega u svemu tome... zar ne? i koliko su oni zaista uspeli? daj neke cifre (ne mislim samo na novchanice) da vidimo i to.. i za kraj.. koliko josh hiljada takvih bendova postoji u evropi samo, i da nisu uspeli? Quote:
shto se tiche trzishta i scene.. to je tako jer je vecina tako nezainteresovana. i svi su u tom fazonu.. shta chini scenu? ko gradi scenu? ljudi i muzika. a ako su svi u fazonu ma ja cu da radim za preko, onda scene nece ni biti.. a toliko rupa na trzishtu imamo da je to greota ne popuniti i ne napuniti dzep i srce.. ne prodajom albuma, nego nastupima.. a kako doci do svega toga? postepenom edukacijom publike.. mislim, mozda jesam romantik.. ali zaista mislim tako.. poz Last edited by HeatMan; 05-04-2010 at 03:42 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Na kraju se sve svede na ono ''prvo materijalna baza onda duhovna izgradnja''.
Nikada necu prezaliti sto nisam isao na Metallicu,ali u tom trenutku sam bio dekintiran i te stvari stvarno mnogo uticu na naseg coveka,kada se lomis hocu,necu,docekas zadnji dan i onda odustanes.Sto se tice pevanja na srpskom ili engleskom,vise sam slusao strane bendove,kao i domace koji pevaju na engleskom pa sam pod tim uticajem i ja verovatno prelomio na engleski.Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
omodaka project - pomeranje multimedijalnih granica - a chik pogodi odakle? | InsaneEyes | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 10-11-2009 12:13 AM |
Ja bih ovako nesto... | silicon science | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 41 | 22-08-2007 10:27 PM |
jel moze ovako? | filip | Dizajn i konstrukcija studija | 26 | 04-02-2007 01:57 AM |
ovako se svira!!! | balthazaar | Razno | 3 | 21-10-2006 10:32 AM |