|
Matko Sasek - Koolade Jedan od nasih najboljih i nasiroko (US-Evropa) najcuvecnijih Hip-Hop producenata, razgovara sa vama na temu produkcije Hip-Hop muzike. Saradjivao sa Blackout Project, Edo Maajka, General Woo, Nered, Popay, Masta Ace, Ghostface Killah, Talib Kweli, Izza Kizza itd itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
E da, sjetih se! Slusanje! Dynaudio BM6 i Behringer Truth B3031A (iznenadjujuce izvrsni monitori za tako malo para - mocni, a precizni).
i jos nesto, vidim koment da ja ne mixam... vise manje sve sto radim mixam sam. u zadnje vrijeme i snimanje odradjujem. sve radim u svom home studiju i vise nemam potrebu ici u neki "veliki" studio. E da imam i Yamaha O2R. Prodajem za 900 eura... razmisljam o nekom analognom summing boxu ili nekom manjem vintage pultu... |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Ufff, BITNO!!!
Interface: RME multiface na PC dekstopu i Focusrite Saffire Pro 24 na MacBooku. Na macu su Cubase4 i Logic 8, nego sad ce da upgradeam na 9... |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hvala na detaljnim odgovorima! |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Edo i Koolade care!
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
uff. ne bi znao tocno koji je to...mogo bi to cak bit neki soft sint. nego za povratak cigana sam koristio ms2000 i juno106, i talkbox sa ms2000, wah gitaru.... itd....
|
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Jan, nema problema. nitko se ne uvrijedi...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Sjećam se i jednog beata di si svirao sa ručicom od prozora. A bogami i balonom.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
aaaaaaaa Skansi!!!! Di si!!! nego ljudi ovo vam je covjek sto je produciro Dvornikov zadnji album! Jezz dobio i Porina za to jeli??? Nego da i rucica od prozora je bila perkusija, bilo je tu i casa i flasa i brushenje nozhova, lupanje dlanom po lavoru punom vode, bacanje zeca na napuhavanje po sobi, lupanje po radnom stolu, lupanje po stalku mikrofona, lupanje kamenjem sa plaze, kovanica u kartonskoj kutiji... e ljudi isprobajte kovanice u kartonskoj kutiji! odlicna fora!!!! |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
hahha ja sam najdalje ishao kad sam udarao sebe po chelu i grudima.. i po plastichnim flashama hahahaha
ali ahahahah ruchica od prozora,. balon i zec na naduvavanje? hahahah savrsheno |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav! |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Plugin synthovi ,sempleri,ritam masine... | milos | Slobodan Marković | 31 | 25-05-2007 03:27 AM |