|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
brate kako ocekujes da se rep probije u zemlji gde vladaju ZVEZDE GRANDA a ukidaju JA IMAM TALENAT?
![]() i da matori SLOVACKOJ...zasto mislis da jedan clan grupe Kontrafakt sad na novom albumu ima beat od Dj Premiera i sta mislis kako je jedan kontrafakt uspeo da dostigne 2-3 puta platinasti status u slovackoj? U Slovackoj, Poljskoj, Hrvatskoj, Bugarskoj, Rusiji....itd da ne nabrajam se rep mnogo vise slusa nego kod nas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() U Hrvatskoj je gotovo isto stanje kao kod nas, a u Bugarskoj nigde repera na tv-u ne mozes da vidis, igrom slucaja su mi prijatelji neki ljudi sa Bugarske hiphop scene, Skopje Via Sofia (Pancir Records), Skill & Hose, Podnulevia, Desislava ima ih jos kojima sam zaboravio imena...Rade oni, ali nista gore ili losije od nas, s tim sto su mnogo veci hard core sto se zvuka tice... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
nemam pojma, ja znam da SPENS moze koliko toliko da zivi od muzike...ne gledam njihove televizije i sranja...tj nisam u prilici da gledam bugarske i hrvatske kanale ali znam kakav je rep u slovackoj i poljskoj...
Aj Jane sto polemisemo za dzabe...koliko bi se Americi ili Francuskoj ili Nemackoj platio jedan tvoj bit? jel bi ga prodao iskreno ispod 300eura? onako nekim reperima za koje znas da zive od muzike, lepo zaradjuju i sranja? il bi mozda isao i do 500-800-1000eura za instrumental s obzirom kakvu ti bitchinu znas da uradis??? jbg...tako je kako je...a evo ti novi talas..elitni odredi...t-pain kopije u srbiji i 95 godiste slusa rep...ko ce da slusa tvrd rep? 300ljudi u celoj Srbiji...jednostavno premalo se ulaze - nista se ne vraca...kapiram da artisti nemaju da ulazu a ovima sa televizije super ide i ovako pa ni ne zele da menjaju nista tako da eto.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sad napokon imam jakog zastupnika u USA, za exclusive rights smo se dogovorili da ide po minimum 1000$, a ono mixtape prodavanje beatova, leasing, kako oni kazu, to ne radim. Ali moras da imas bas jaku konekciju da bi mogo da prodas nesto i po 100$ kamo li nesto vise. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Posmatram ovu vasu pricu, pa sam pozeleo da se ukljucim, mozda moje misljenje ima smisla, posto sam jako nepristrasan ...
Da se zna, rep i hop ne slusam. Nije stvar u tome da ga mrzim ili slicno, prosto, nije moj cup of tea. Pa ipak, kad sam cuo nekoliko repera i njihovih pesama kod nas, poslusao sam, na neke se nasmejao,i primetio da ima kvalitetnih izvodjaca. Ne mislim da rep nije muzika, da je recitovanje i da to rade netalentovani ljudi, isto ih ima netalenata kao i u bilo kojoj drugoj vrsti.Prosto mom senzibilitetu mozda ne odgovara toliko. Okrenite pricu i dobicete odgovor. Da li rok muzika kod nas ima buducnost? Reggae ? Instrumentali ? Bilo sta ? Mislim da rep ima buducnost, ali ne zato sto je dobar ili los ... to je pravac muzike, samim tim mislim da treba da postoji. A to sto ga nema na teveu ... pa nema ni jednog drugog pravca ako ste primetili ... Ali mislim da trenutno nemamo zdravu muzicku kulturu, i to baca bilo koji zanr u blato, ne samo rep ... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sad, ne znam sta podrazumevas pod "zdravom muzickom kulturom", da li hoces reci da narod globalno nema ukusa za muziku i da ne treba bacati bisere pred svinje ili nesto drugo? ![]() Ja smatram da nam je muzika u Srbiji dobra i da jednostavno mediji ne daju prostora nicemu, kapiram da ima makar 20 bendova za koje nisam cuo, a slusao bi ih, bilo kog zanra da su (jer slusam sta stignem a dopada mi se), ali ne mogu da dodju do mog i uva drugih slusalaca jer nemaju preko cega... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Problem je sto ti trenutno NEMAS televiziju gde mozes da uhvatis i slusas novu muziku. Nemas radio gde se vrte NOVI DOMACI ALBUMI. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Buducnost muzike? | disco violence | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 18-04-2009 11:27 AM |
Buducnost muzike | Danny Lou | Razno | 132 | 12-12-2008 09:02 PM |
Buducnost Audio Tehnike... | slowstar | Slobodan Marković | 27 | 15-06-2007 03:54 PM |
Tko od vas zaista ?ivi ZA muziku? | ANITA | Razno | 41 | 17-01-2007 11:11 PM |
Buducnost 5.1 formata | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 29 | 27-10-2006 11:20 PM |