|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
Upravo to sto opsijus Dexxy kod mene tako i radi, samo prilikom exporta oznacim mono, pa strasno upozorenje i odradi posao.
Ako treba postavicu sli?ice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]()
Upravo to sto opsijus Dexxy kod mene tako i radi, samo prilikom exporta oznacim mono, pa strasno upozorenje i odradi posao.
Ako treba postavicu sli?ice. npr: Ako hoce export mono audio trake violina, samo selektujem u batch exportu kanal violina koji je podrazumevano mono i to i dobijem. probaj i kroz audio mixdown pa da selektujes copy to working audio directory and separate track. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
Pogledajte.
Last edited by 66musicman; 21-05-2010 at 12:56 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
Nastavak.
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
Nastavak.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
Od?tiklirajte kao na slici 2, sve master izlaze i buseve, pa nani?e ?tiklirajte samo ono ?to vam je potrebno za export, pa sa desna strane u sekciji Audio Engine Output ozna?ite mono export pa ispod u sekciji Import into Project Pool i Audio Track, kao na slici 3.
Naravno, besmisleno je ako na audio kanalu imate insertovan neki stereo FX ili na Send-u stereo FX, da exportujete u mono.Za takve situacije uvek postoji frezze funkcija i na audio i na VSTi trakama. Ja sam prikazao pojedina?ni export audio pa VSTi traka ali se to mo?e i odjednom stavljanjem kva?ice u gornjem levom uglu na Channel Batch Export. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
Od?tiklirajte kao na slici 2, sve master izlaze i buseve, pa nani?e ?tiklirajte samo ono ?to vam je potrebno za export, pa sa desna strane u sekciji Audio Engine Output ozna?ite mono export pa ispod u sekciji Import into Project Pool i Audio Track, kao na slici 3.
Naravno, besmisleno je ako na audio kanalu imate insertovan neki stereo FX ili na Send-u stereo FX, da exportujete u mono.Za takve situacije uvek postoji frezze funkcija i na audio i na VSTi trakama. Ja sam prikazao pojedina?ni export audio pa VSTi traka ali se to mo?e i odjednom stavljanjem kva?ice u gornjem levom uglu na Channel Batch Export. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Musician hvala za trudu, ali trebo si probati sa Batch Export a ne obican export, covek pita za Batch, e sad ces videti u kom grmu lezi zec
![]() Na jednoj slici sam ti prikazao kako izgleda Export dialog kada je u pitanju obican export, a zatim sta se desi kada stikliras Channel Batch Export, Mono Exprt ti se automatski gasi kao opcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
@Dexxy:
Evo probao sam ono sto sam ti pricao i RADI!!! Idi u VST Connections i u Outputs idi Add Buss, u Configuratio u Add Output Buss dijalogu stavi Mono. Sada, imaces dva master kanala, jedan mono a jedan stereo. Sve mono kanale rutiraj na mono master kanal. Sad cu u sledecim postovima da ti izbacujem sliku po sliku da vidis |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase 4 | redroom | Audio Software | 3 | 23-02-2008 05:57 PM |