|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() Quote:
Jedino sto je gore od turbo folka, to je rep, tehno i tsl. Kada cujem tri deteta koji prosipaju mudrost & mlataruju rukama, podidje me jeza. Isto tako se jezim od raznih dj. i alternative... ![]() Sta sve ljudi nece izmisliti, samo da ne bi morali da sviraju. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
pa nista...ti lepo sviraj , po stare dane...sto i sam kazes...a i Alfom, isto..neka i on svira svoje gitare i svima dobro!! Posto (verovatno) obojica svirate iz hobija, to nece nikome smetati,.. mislim...nema vas na radiju i TV-u pa nece nikoga uzbudjivati ili nervirati i svima mirna i cista glava!!) ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Najbezveznije je kada osoba misli da je njegov osoban ukus, mjerilo ičega. Mjerilo industrije je ponuda/potra?nja/profitabilnost... Ti kući mo?e? svirati ?to hoće?, u?ivaj ali ako te nitko ne kupuje, ne treba kukati kako su svi glupi i ne razumiju pravu glazbu... ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Banned
|
![]() Quote:
![]() I politika/novac/mediji/sex/mafija. Quote:
[quote=MD;271625]ne kupuje, ne treba kukati kako su svi glupi i ne razumiju pravu glazbu.../quote]Nek' slusa sta god ko hoce, svejedno mi je... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]()
[QUOTE]
Nisi shvatio... Mogu se ja u svemu slagati s tobom, ali to nije bitno za išta. Treba biti realan... Nabijati po gitari dan-noć ne znači da bi itko to trebao cijeniti ili poštivati/kupovati samo zbog toga jer nabijaš po gitari i posvetio si tome vremena. Ima puno zaslužnijih ljudi na svijetu pa nemaju priznanje. Naravno da će gitaristi gledati na tvoj rad iz perspektive gitarista, ali takvih ljudi je malo i najbolje da radiš glazbu za takvo tržište ako ćeš raditi, ako si već orijentiran na to. Postoji cijela scena takve glazbe i nekakvo tržište ali i tamo je sve pretrpano, svi dobro sviraju i opet se sve svede na PJESME. Govorim ovo slikovito, ne znam sviraš li ili ne. Ljudi ponegdje još kuju alate, ali drugi su prešli na strojeve i kineske proizvode. I nitko ne pita kako je to izrađeno, sve dok služi svrsi. A sigurno da kovači imaju reći što o tome! Ali tko ih pita... civilizacija ima svoja kretanja i smjer... Netko je cijeli život radio kao varioc, pa više nema na tržištu rada potrebe za njime. Netko je doktorirao marksizam i što će danas, u demokraciji? Quote:
![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 15-02-2010 at 02:40 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Banned
|
![]() Quote:
Quote:
Ne mora se pisati tako da je nemoguce odsvirati. Mogu napisati i jednostavno. Bitna je muzika, ideja, kako bi ti rekao. Quote:
Snimicu sta mi treba i gotovo. Quote:
Quote:
Ja sam i poceo da radim preko kompa, jer komp svira & ne kenja. Sada cu samo koliko budem mogao brze, zavrsiti sve sto sam ikad zapoceo... Last edited by google; 15-02-2010 at 03:00 PM. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() I dalje se ne kapira da je muzika najbitnija a ne to da znas da sviras a prazan si i nemastovit. Larpurlartizam je besmislen bio i ostao ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
banned
|
![]()
kome jos treba muzika
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kome treba bubnjar? | mandrak | Pricaonica | 1 | 13-05-2009 10:03 AM |
Jel to uopste moguce? | Rhino | Computer Hardware | 6 | 08-03-2008 09:08 PM |
Trebaju mi semplovi...... | OFF | Audio Software | 1 | 02-10-2005 11:28 PM |
gitaristi.... | P4tULjAk^GTR | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 07-04-2005 11:47 PM |