|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
ALI KAKVE VzE IMA SAMPLING CD sa njima ??? ![]() ![]() Pa tek ako bi probao SVE DA IH STAVIS NA JEDAN "Utimate Serbian Sounds DVD collection - 10 discs) 11?????? To bi tek bio posao (koji bi kostao i kostao i kostao) i koji bi trajao vremena i vremena itd...(PLUS sto NIKO kod nas NE ZNA KAKO TO DA NAPRAVI !!!?? mislim DA NAPRAVI KAKO TREBA ) Ljudi nemojte se zanositi... Pa i da se napravi (recimo platili ministri debele pare, doveli smo programere da odrade posao, snimili izeditovali..) KO CE TO DA IZDA? Pa i da izda neko - KO CE TO DA KUPI ??? I ZASTO? I ZBOG CEGA? Pa i kad neko kupi i napravi svetski hit sa samplovima frule ili truba (kojih vec ima NA TONE) ko ce znati odakle je taj sound i DA LI ON UOPSTE PROMOVISE "BLAGA NASE ZEMLJE"?? ![]() @Bockie - kad rece "ja bi se prvi ponudio"...nije poenta da se nesto napravi SAMO DA BI SE NAPRAVILO tj. ODRADILA TEZGA tj. UZELE PARE - a POSLE STA CE DA BUDE SA TIM - bas me briga ! ------------------------------------------------ Ko hoce da se upozna sa muzickim blagom nasih prostora - pravac u prodavnicu CD-a i IMA SVEGA DA SE KUPI ( i PREVISE !!!) A ima bogami i u inostranstvu da se kupi. Kome treba - naci ce...
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]()
Everlast meni se *ere od svih zajedno, Srba, Hrvata, Bosnjaka, Turaka, Busmana, Marsovaca i ostalih ovih i onih...
![]() Samo da se pro*eres od ovolike gomile glooposti o vrednostima i blagu... ![]() Od kad su instrumenti i muzika nasi i njhovi, ko smo to mi, a ko oni?! ![]() Jedan profesor sa Muzicke Akademije me pitao: "Zasto mi da slusamo 'njihovu' muziku, kad oni ne slusaju 'nasu'?" Kretenizam u renesansi... Quote:
Kakav bre Sample CD... ![]() Last edited by kravadinka; 05-01-2010 at 01:48 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
A čija je irska muzika? Da nije turska?
Ili su mo?da rege izmislili Kinezi, a ?umadijsko kolo Egipćani? Kastanjete su sto posto američka, ba? kao i zurle. Da, da... Italijani su se pomirili da je kancona deo ararske muzičke ba?tine, znam. Jedino nisam siguran da li jodluju Grci ili Tatari. Moram to proveriti Full-Kontakt biblioteci dvanaestoventilnih techno semplova! Pa ću vi javim. Bre!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|