|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Meni se, da ka?em, vi?e dopada prva verzija. Ovo bi konstatacija a sada filozofija. Boja glasa mi se dakle vi?e dopada u prvoj ali tu fali snage, pa deluje malo bledo. Ako se vokal tu malo istakne da se ta snaga ako je ima oseti onda bi to po meni bila bolja varijanta, ako nam to mo?e? pru?iti na uvid lak?e će ljudi moći svoje mi?ljenje izneti. Ovako ostaje da se nagadja da li je problem mix ili glas.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mali oglas: gitarista i pjevač tra?i bend | bassystem | Pricaonica | 2 | 15-12-2009 01:50 AM |
Ponuda pjesme afirmiranom pjevaću u Hrvatskoj | Tonko | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 1 | 03-11-2009 12:49 PM |
Velika usporedba high gain pojacala i pickupova | Koshpa | Gitarska Produkcija | 2 | 23-09-2009 02:44 AM |
Usporedba gitarskih zvucnika | Koshpa | Gitarska Produkcija | 14 | 18-10-2008 12:56 PM |
Usporedba M-audio kartica | relis | Computer Hardware | 0 | 15-11-2006 09:35 PM |