|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ma nemoj ![]() Snimao sam provereno sjajnog pevacha i na Rode NT1a i na nesto skupljem SEZ5600 (800 E) i na NT2a...Na NT1a je zvucao ko da mu je zapusen nos, i bio je tanak...Da ne pricam o kome je rec. Kad radis na necemu jacem i padnes na NT1a, onda vidis koje su mane, kad ti prvi mikrofon posle nekog plastikanera bude NT1a budes odusevljen... Ne kazem da je neupotrebljiv, ali je previshe shumovit i fali mu mesa, midlovi nisu bas kako treba, a bas je kranje chudan. Ali za te pare nema boljeg, i cak ja sam radio sa njim dosta... I ako se neko dvoumi izmedju NT1a i NT2a glupo je lagati ga da je NT1a bolji izbor kad nije. Ne kazem da je neupotrebiv mikrofon, ali se razlika oseca vec u odnosu na NT2a i na malo skuplje mikrofone, a o nekom Brauneru Fantomu ili Neumannu da ne govorim... |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rode k2 vs NTK | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 34 | 28-03-2011 07:32 AM |
Rode NT5 ili... | akordeonista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 36 | 17-05-2009 09:14 PM |
rode ntk | koca | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 12-03-2009 04:31 PM |