|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
VIP Member
|
![]()
Neka bude što biti ne može
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P_Pf1RUHmSs
.. tesko da ce se stvoriti ovakva energija .. voleo bih kad bi bilo slicno ..ali je cinjenica da se narod promenio i da ce pronalaziti greske na bini umesto da uzivaju u muzici .. u svakom slucaju odlicna vest .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam verovatno poslednji po tom pitanju, nikada nisam neku vecu lovu zaradio, uvek mi je to pitanje bilo na drugom, ili jos nizem mestu, duhovit ti je "prevod", ali raspitaj se, poznat sam po poslovnoj nesposobnosti, jer nikada nista naplatio nisam ni koliko vredi, a kamoli vise.
Ima jedan duo, kompozitor - aranzer (vlasnik studija) koji su poznati po naplacivanju, ja SIGURNO NE! pozdrav, i jos jednom hvala na spominjanju i lepim recima o mom "minulom radu" mada verujem da jos nisam rekao svoju "poslednju rec"!
![]() |
#24 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
dakle, u konkretnom slučaju se ispravno piše: "kompozitor".... ![]() pre bi se reklo : kvalifikovani slagač loop-ova a što se tiče naplaćivanja radova, nemoj mnogo da žališ....retko ko pošten u ovoj zemlji adekvatno bude i vrednovan....naplata se ionako pre ili kasnije potroši, a rad ostaje iza autora kao svedočanstvo o samom autoru (intelekt, duhovna zrelost, kreativnost.....) poz.... i sorry for o.t. Last edited by milanCHE; 12-12-2009 at 05:47 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ovde su jedini moguci problemi: organizacija koja kaska za idejom i mogucnost da Olivera (ne prvi put) napusti entuzijazam povodom svega. Nadajmo se da nece...
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Interesuje me kakav ce to biti senzibilitet posle gore navedenog albuma koji je izasao prije 20tak god...
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
Cujem iz prve ruke da je upravo tako, bar poslednjih par proba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
Idem sutra na njihovu probu pa cu vam eto javiti kako stoje stvari
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
VIP Member
|
![]()
pozdravi Radetica...nisam ga video / cuo, ima par godina...jel navraca i on na Rumski ?
![]() |
#30 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pop Rock Semplovi bubnja-Oliver,Vlado..itd??? | Zid | Audio Software | 65 | 20-12-2004 08:45 PM |