|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Ova vest je predivna da bi bila stvarna.
Nadam se da ce Oliver zadrzati svoj prepoznatljivi i neponovljivi stil. Sve najbolje zelim celoj ekipi i da se sto pre cuje taj originalni Oliverov sound. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
Nemam sta da dodam, sem da se najlepse zahvalim Ziletu (synclavier) i Milanchetu na lepim recima o meni, zaista hvala vam, a i mislim da ce zaista (daj boze da nisam u pravu) medjuljudski odnosi, i nagle promene raspolozenja i entuzijazma biti glavni problem, a ne samo muziciranje, jer zaista, kako ste pomenuli, sva pomenuta ekipa je sa te muzicke strane jako dobra. Veoma volim Oliverove pesme, njegov (muzicki, ne zivotni) nacin razmisljanja, i uopste pristup muzici, i kao i ostali, zelim im sve najbolje, a i ukoliko se ukaze potreba, pomoci cu koliko god mogu u realizaciji snimanja (pisanje gudaca, duvaca, klavijature kao neka "nadgradnja") ...
Napominjem i da sa Oliverom imam vrlo pozitivno iskustvo u saradnji, gde se pokazao veoma korektan i objektivan u poslovnom smislu, kao i da je kao kompozitor bio veoma jasan u ideji i zahtevima, i nisam imao nikakvih, ama bas nikakvih problema u saradnji sa njim. Naravno da postoje i druga misljenja, ali su u pitanju i drugi ljudi, ako razumete sta sam hteo da kazem... Jos jednom, radujem se projektu, i kao i ostali, zelim im SVE NAJBOLJE I PUN USPEH!!!
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|