|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
eto to mi jos nije padalo na pamet da je sve to zbog losih zvucnika :P
sto se tice tih efekata, znam kako rade i cemu sluze, ali verovatno ne znam dovoljno dobro da ih koristim... cuo sam i ja da postoje raznorazne konjige o produkciji, masteringu... dajte neke naslove, da pokusam da nabavim ovde te knjige.... inace Midi je spomenuo da je razlika izmedju daw-ova u njihovoj "pratecoj opremi" i da je FL-ova "prateca oprema" losa.... mada ja sam video neka 2 lika koji rade progresiv HOUSE, kacili su klipove na youtube, sve rade u FL-u sa FLovim plaginovima, jedini dodatak im je iZotop... a savrseno zvuce!! podrzani su od mnogih ljudi iz vrha u istom zanru... http://www.youtube.com/watch?v=FOEnw7sfjw4 da li to onda znaci da i FL valja, nego treba znati raditi u njemu??? da ja onda ostanem u frutiju i nadjem nekog da mi objasni da radim u mixeru??? sto se tice alesisovog kontrolera, po meni je to onda odlicno... imam i kontroler i zvucnu i sve zivo u tome jednom.... i da li se ostali slazu sa Adam a7 ili ima nesto drugo i bolje ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Ne bih se oslanjao na votje. bolje se pozabavi nekim od ozbiljnijih platformi. Imash ih koliko hotjesh, biraj, vidish da pada krv ;]
I've seen things you people wouldn't believe... Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments... will be lost in time... like tears... in rain... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|