|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
Druga varijanta mi je standalone Alesis HDR24 pa da koristim njegove konvertore. Ima li uopste (pa i koriscene) ove dvije sprave kod nas da se prodaju. Jos jednom hvala Duka Last edited by dukasound; 25-11-2009 at 09:34 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
E sad , gde je ima...
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
ADA se ne isplati polovna, a alesis natrče. Meni taj Alesis radi jako dobro, sad ti vidi šta tise više isplati, ogromna je razlika u ceni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ko kod nas ima najbolje cijene Behringer-a a ko zastupa Alesis? Razlika je u cijeni ali Alesis moze da radi i kao standalone masina (terensko snimanje).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Djubrindzer imaju svi...
Alesis ima Artist...! Njemu je najveca prednost sto nema drkanja sa formatiranjima diskova,nema skazi zajebancije,turis obican pc-hdd od koliko hoces (640gb je 50e) i udri... Jedino je ta XR verzija jedno 60-70% skuplja od obicnog,mada jedino ne znam koliko je neophodno tih 96khz... Kontam da je sasvim ok 48khz i cao...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 25-11-2009 at 03:50 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]()
da, imamo hd24 u novom sadu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Da,verovatno je bolja konverzija,nije to dzabe tako,ali je i cena nebo i zemlja... ![]() Za klasican HD24 znam da ga svi rentalci imaju,gomila studija i da je sasvim zadovoljavajuci,ceo exit se snima na njih i to radi... ...i samo i konstatujem da ne znam koliko je to potrebno,kada se i cena uzme u obzir,jer to onda vec ide u drugi fah,a ovde je rec pristupacnoj,upotrebljivoj konverziji.... pa ce ili slupati skoro 600e za tri berindzera ili oko kilo-kilo i nesto za alesis. Iz te perspektive je alesis definitivno pametnije resenje jer osim konverzije koja je sigurno na nivou ADA8000 ako ne i vise dobije i 24 kanalni snimac za prakticno 400-500e... To je onda dobra kupovina... XR je ipak oko ili preko 2 kila evra...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 25-11-2009 at 05:05 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
problem sa RME HDSP 9652 | Insomnia Studios | Computer Hardware | 4 | 01-07-2009 05:55 PM |