|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Morao sam da otvorim ovu temu, apsolutno mi nije namera da opet pokrenem nerodnjacko-nenarodnjacki rat. Jasno mi je da narodnjaci piche 200 na sat i da grabe sve sto im je pred ustima ali mi nikako ne ide u glavu da ova druga strana TOLIKO ne funkcionise
SRBIJA NECE "THE ABSOLUTE" Dragi prijatelji iz Srbije, Imam jedno obavestenje za vas u vezi mog novog albuma "The Absolute" koji treba da izadje 4. Decembra 2009 za Lion Music. Nazalost i pored mojih napora da taj novi album bude legalnim kanalima dostupan i vama u Srbiji - to se nece desiti. Na moju licnu inicijativu izdavac Lion Music je ponudio skoro svim (!) srpskim izdavackim kucama moj album kao sublicencno izdanje za domace trziste ili bar za regionalnu distribuciju i nijedan srpski izdavac nije bio raspolozen za saradnju. Nisu trazeni nikakvi extra uslovi s moje strane ili slicno vec jednostavno srpska strana nije uopste bila zainteresovana za distribuciju mog izdanja tamo kod vas u Srbiji iako sam ja prilicno cenjen beogradski gitarista i jedan od malobrojnih da nesto radi u inostranstvu. Hteo sam samo da licno od mene cujete o stanju stvari i pravim razlozima buduce nedostupnosti "The Absolute" na srpskom trzistu. Borislav Mitic
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
i
SRBIJA ODBIJA BORISLAVA MITICA Dragi internet prijatelji iz Srbije, Zelim da vas ovim putem obavestim da po svemu sudeci nece biti mojih nastupa ili koncerata u Srbiji 2010g. S obzirom da imam novi album "The Absolute" dosta vas me je pitalo za mogucnost serije koncerata u Srbiji i regionu u 2010g. U tom smislu uspostavljen je kontakt s moje strane sa skoro svim (!) srpskim festivalima i organizatorima gradskih desavanja, rok koncerata itd. Svi redom su prilicno grubo odbili ili cak ignorisali moju ponudu i predlog o bilo kakvoj saradnji u smislu omogucavanja mojih nastupa i naseg ponovnog susreta "uzivo" po gradovima Srbije sledece godine. Ocigledno je da ljudi poput mene izgleda nisu pozeljni i potrebni tamo pa cete na binama Srbije tokom 2010g po ko zna koji put opet morati da gledate vec svima dobro poznate, stare, "gitarske heroje iz ex YU republika". S obzirom da sam ja po mnogima najbolji moderni srpski gitarista novije generacije i jedan od retkih srpskih gitarista sa nekim ucinkom u inostranstvu moram sa zanimanjem da primetim da vecinu tih koncertnih desavanja koja nisu pokazala interesovanje za saradnju sa mnom delom sponzorisu i Skupstina Grada Beograda kao i neka Ministarstva Vlade Srbije i druge ustanove. Prema tome izvlacim zalosni zakljucak da ce po nekoj izgleda i srpskoj drzavnoj politici svi mladi srpski gitaristi koji dolaze posle mene takodje morati da napuste svoju zemlju kao i ja jer jednostavno nema mesta za zivot i rad od silnih dozivotnih "rok legendi Ex Yu Republika" koje se jos nisu umorile i koje imaju simpatije domacih organizatora. Ja sam sa svoje strane trazio zaista samo neke razumne uslove i pokazao dobru volju da dodjem i da sviram za vas a oni koji danas predstavljaju "srpski muzicki establishment" i koji vuku konce srpske rok scene su mi takodje jasno pokazali kako stoje stvari i koliko vrednuju moj rad posle svih ovih godina. Eto, sad imate licno od mene odgovor na pitanja u vezi mojih nastupa u Srbiji - kojih nece ni biti. Pozdrav, Borislav Mitic
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa,dobro,i ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
nema ni salona Ferarija u Srb, pa se niko ne buni.... jer nema potraznje...
Last edited by voomighty; 21-11-2009 at 04:02 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Ko je Borislav Mitic? Ko je Stefan Pavlovic...a ko je AllegroSteva ??
I zar Obrenovac nije u Srbiji..?? A trece...koliko ja znam, NIKO (pa ni na zapadu) nece da izda plocu tek tako PA CAK I AKO IM DAS DZABE !!! Zasto bi se bacali u trosak? Kako da znaju da ima potencijala..? itd..itd?
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Izvinjavam se sto nisam bio jasan, onaj link za myspace je moj,Obrenovac jeste u Srbiji(mada ne znam zbog cega na fb-u i myspace-u kad ukucam "obrenovc" mi daje jedinu opciju-da je to u Bosni. Nebitno... A ovo sto sam zalepio u postovima je obavestenje sa bloga doticnog B.Mitica. Elem B.Mitic je gitarista koji je davno otisao iz zemlje i napolju(nije suplja prica) napravio prilican uspeh(mislim da nije mala stvar drzati master klasove po najpoznatijim skolama). Muzicari a pogotovo gitaristi (malo)starije generacije sigurno znaju za njega i znam da je puno njih koji bi voleli da ga cuju. A i da niko ne zna za njega zar ne bi bilo u redu da se u svom ovom nedostatku nekormelcijalne muzike u medijima bar malo promovise nesto sto je ok,ako nista-bar kao "uspeh nasih ljudi napolju"
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Hmmm, da, a secate se Ane Popovic, i ona je morala u Amsterdam... pa i jos neki nasi ljudi.. eto nisu u svojoj zemlji...
Ispada da je najteze da u svom selu budes pop... BTW, Borislav Mitic je svirao i sa Vitalij Kuprijem...
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Da sam ja na njegovom mestu, probao bi da se uvalim u neki poznati rock / heavy metal band, i proputujem svet, odradim turneje, neki studijski album, itd.. To je po meni neki uspeh...(dokle god ne "nudi i ne prodaje" nesto svoje, to po meni nije uspeh,,) Srdjan Jul (nas poznati gitarista) je nekoliko godina bio sa Sisters of Mercy i obishao svet sa njima, itd...(i on je batalio muziku na kraju...BTW)
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Evo preslusah njegove radove, zao mi je da takav odnos imaju prema njemu, s obzirom da se covek lepo obratio svojoj zemlji. Rekao bih da se u Srbiji malo zna za njega, i mislim da ima publike za njegovu muziku, mozda nije nasao pravog promotera, u svakom slucaju meni je jako drago da ima takvih muzicara ne precenjujuci a ni pocenjujuci njegovo umece. Iako ne negujem taj stil postujem i cenim njegov rad, sto se mene tice on je dobrodosao, al jebiga nemam pare da platim njegov nastup
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
hm...
vi zaista ne znate ko je covek ? Cudno... Ja sam rekao u smislu...nisi nista novo otkrio.Ovde se ne trazi kvalitet,i ja sam to prihvatio kao pravilo igre. Jel necemo tako?Onda svi da odbiju pare za sranje poslove i kic i sund. Posto se to nece desiti..cuti i plivaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sta se desava? | dexyco | Obavestenja | 7 | 24-07-2007 03:16 AM |
Sta se desava sa forumom??? | Moritz | Predlozi i sugestije | 11 | 06-07-2006 07:40 PM |
Nesto se cudno desava? | zvincic | Predlozi i sugestije | 3 | 23-02-2006 11:01 PM |
Sta se desava sa Search opcijom? | fipke | Predlozi i sugestije | 5 | 07-12-2005 07:22 PM |