|
|||||||
| Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
Nego, postoji li neka software sabirnica, kao nezavisan i specijalizovan program?
|
|
|
|
#2 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Mislim da je tu glavni problem kako ubediti Steinberg, Cakewalk i slične (o AVID-u da ne govorimo) da omoguće softverski izlaz u drugu aplikaciju - neku vrstu ReWire client moda, jbmlg. Drugi problem je verovatno u samim operativnim sistemima koji gone te programe. Ali pitanje uop?te nije besmisleno Procesori poput i7 su verovatno dorasli tom zadatku. A mo?da sve to već i postoji, ali sam ja neupućen. Pozdrav, Vasa
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
Nepopravljivo...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VIP Member
|
Mmmm.... nisam ba? najbolje razumeo tvoj lakonski komentar, ali ako si hteo da ka?e? kako je sve to isti Q ako nema "muzike koja će opravdati sabirnicu" potpuno ću se slo?iti sa tobom.
Nevolja je samo u tome ?to ni tvoj voljeni PT ni moj voljeni Vegas ni Slowstarov voljeni Logic ne bi postojali da neko nekada nije postavljao ovakva pitanja. Pozdrav, Vasa
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
Nepopravljivi su ljudi, za sve ostalo postoji majstor...
![]() Ipak, ako je tvoj najveci problem suming, onda ti zavidim, ja se borim sa, cini mi se, mnogo vecim demonima... ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Lično se ne lo?im na summing, ali bih voleo da pove?em neke programe.Dakle, jedini korak koji nas deli od summing softvera je da neko sedne i da ga napi?e @kravadinka: Nemam pojma na osnovu čega si zaključio da je summing moj (ili bilo čiji) najveći problem Pozdrav, Vasa
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Au al se ovde olutalo od pocetne teme
![]() Mada opet,sve to i ima veze,zato sto kako ja vidim stvari posle puno vremena provedenog ispred raznih oprema sto digitalnih sto analognih,sto ITB sto OTB, sve se svodi na naviku i ono sto nekom licno lezi za rad... Dugo sam se lozio da imam gomilu opakog OTB,i sad kad to vec neko vreme imam,kapiram da se definitivno nisam skroz pronasao u tom okruzenju... Moj zakljucak baziran na iskustvu (samo)posmatranja koliko cesto koristim svoj OTB u miksu i masteringu i radu generalno,je da me od svog mog OTB-a,najsrecnijim cine dobri preampi... Sve drugo sto moze jedan dobar OTB, moze se postici i sa ITB varijantom-potpisujem. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Pro Member
|
Quote:
BTW novi c5 dozvoljava lagan expord pojedinacnih kanala u neke wavove, koji se daju sabrati dalje. Uopste ne pricam o razlici ITB i OTB vec o razlicitom sumiranju razlicitih programa. Zasto ne bi sve radili u jednom, a sumirali u drugom programu (ili na DSPu zvucne karte)?
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
VIP Member
|
Quote:
Učinilo mi se da si pitao:Quote:
A nema razloga da se stidiš - to je validno i razumno pitanje i kad-tad će doći odgovor u vidu "nezavisnog i specijalizovanog programa". Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 20-11-2009 at 11:51 PM. |
||
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|