|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
upravo zbog toga svega sto si naveo berko je lik popularan tj probio se ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]()
znam sta se radi, ali ako se traka svima svidja ne mora niko da te reklamira. Svi ce hteti da ti izdaju.
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Prodaj dushu i bices na samom vrhu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Kako ce svima da se svidja? Ko su ti svi? Kako je ta traka dosla do "tih svih"? Kako ce "ti svi" da cuju tu pesmu i obrate paznju na nju? (u moru house pesama koje se pojavljuju svakoga dana?) Gde ce da cuju tu pesmu, pa ce da im"udje u uvo"? U diskoteci - kako je dospela tamo? (a treba da se pusta u mnoogo diskoteka i od strane mnogo DJ-a da bi se nesto desilo... Na radiju? I tu treba neko da pusta puno, da bi doprla do ljudi i da bi je zapamtili..jedno pustanje od strane "ortaka na lokalnoj radio stanici" ne znaci ama bas nista!!! Nemas pojma koliko se radi na nekoj pesmi (tipa, recimo Pjanoo ili Satisfaction..ili bilo kojeg velikog club hita) Minimum 6-10 meseci timskog rada da se od te pesme napravi monster hit - I TO POSTO JE VEC U STARTU NECIM OBECAVALA (poznati DJ iza toga ili tako nesto...) To toliko puno kosta i trazi vremena, da je sve manje i manje velikih house track-ova...jer cela ta promocija nemoze da se isplati vise (ploca se ne proda dovoljno da napravi pare...) Ako ne znas...bolje nemoj da pricas gluposti! 10 godina sam bio okruzen house muzikom 24 sata na dan!! (oko mene su radili poznati producenti u svojim studijim, disko kuce su nam svaki dan navracale po mikseve i remikse, promotion department u nasoj zgradi, taste maker mail out service takodje u istoj zgradi, DJ-i, radio sam sa tonom ljudi, 150 remiksa za velike kuce i 12 izdanja na mom labelu...i znam koliko treba posla i vremena oko toga...) Nista nemoze da se desi samo od sebe !! A pogotovu danas - gde ima 100 puta vise ljudi koji rade "neku muziku" nego pre, recimo 4-5 godina.. ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Member
|
![]() Quote:
Cak ne mora ni biti ovako... moze splet okolnosti (uz naravno dobru traku) da te dovede do nekog dj-a koji ce te pustanjem promovisati... Naravno uvek ostaje ono smaranje preko myspace-a, fb-a itd... iako mislim da to bas i nije najsrecnije resenje... to su mi vise kao potezi ljudi ocajnih da im neko poslusa, pa mozda i kupi traku... kontam da nije bas sve tako crno kako je DaBear opisao... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
dakle... da rezimiramo, moze.
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
sta se desilo sa njim...jel usao na neki chart>.? Club Chart ? Singles Chart..? Koja zemlje..godina..? Singl ili kompilacija ? (Jako bitno) Digital only release (Beatport i te fore..) ili sve po redu...vinil, CD, itd? Ne vidim na vasem web sajtu ni jedan "major label"...?
Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear Last edited by DaBear; 16-11-2009 at 09:04 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
|
![]()
dajte jos neko dete sa youtuba ali house pimpera a ne hip-hop krimosa?
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako Mix na CD?? | idvi | Audio Software | 4 | 29-04-2005 11:04 AM |
kako | File | Audio Software | 25 | 10-04-2004 12:16 PM |
Kako vam ide? | zmaj | Promocija radova | 7 | 24-02-2004 08:32 PM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |