|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ali izgleda da su otisli a ja nisam u trenutku imao 200 E da ih uzmem, a sad ima nekih polovnih da se uzmu ali jedan lik trazi 350, a drugi 250 s tim da mu je jedno vesanje "zrelo za menjanje" kako on kaze A reci mi Quake, jesi li mozda chuo Revox Studio 4 kutije? Negde kazu da si hi fi, negde da su monitori, smesna im je cena po kojoj mogu da se nabave, da li da se cimam da ih cujem? Last edited by Jan; 22-10-2009 at 08:53 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Ja ih nisam cuo - mislim da za te pare ih treba cuti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
uh kako bih uzeo ove infinity-e... da odvrnem i tresem zgradu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
No dosta, saznao sam sta sam zeleo da znam, kad budem imao tih 500 E u rukama, videcu sta cu sa njim, dal ce to biti neki polovni monitori, ili neka Infinity varijanta itd, i na kraju cu proceniti svojim ushima ![]() Hvala svima na pomoci! Last edited by Jan; 23-10-2009 at 01:54 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Just trust your ears!!!
Let the force be with you ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Acoustics and Psychoacoustics of Loudspeakers in Small Rooms: A Review. [Floyd Toole] | boggy | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 02-08-2007 01:14 AM |