Re: Gde je granica neukusa u tekstovima pesama?
Pa gospodine "7", da ja Vas pitam nešto. O čemu vi sada pišete, i sa kojim ciljem. Da li to želite sebe uzdignuti ili mene spustiti? Produžiti i produbiti ovu agoniju jaš malo?Da li sam ja Vas uvredio što Vam dadoh dobronameran savet? Ako dobro razumem postoji evidentna razlika u godinama izmedju Vas i mene ili grešim? Ja Vas uvažavam a šta Vi radite i to sada kada sam baš pomislio da smo nekako spustili lopticu na zemlju. Ako vas nešto zanima konkretno, pitajte pa ću se potruditi da odgovorim. Neke stvari ne samo da mislim, nego mogu reći da znam.
Pre toga bar da napravimo jednu skicu da znate sa kim ragovarate. Godina imam sasvim solidna brojka, fakultet imam, specijalizacije imam (automatsko upravljanje i procesni računari),strani jezici komada 2,jedan full drugi dovoljno da se mogu snaći u stručnoj literaturi, radno iskustvo imam (što se muzike tiče imate već napisano u delu gde sam stavio instrumentale da ne ponavljam taj deo, sistem inženjer na velikim računarskim sistemima 10 godina. profesionalni programer zadnjih 20 godina, imam i svoju software firmu 15 godina, oženjen, dva klinca...Da ne idem dalje. Dakle, ako ste blizu ili ste prošli sve ovo možemo ravnopravno razgovarati.Na mojim sajtovima pa i na onom gde su mi instrumentali imate i moje puno ime i prezme, adresu i telefon i mail. Nemam razloga da bilo šta krijem, ako nekoga zanima, moze se i o tome informisati.
E sada ste Vi na redu. Kako sada treba da ova konverzacija teče i u koje svrhe. Nemojte samo da opet započinjemo raspravu.Neke stvari koje sam ovde izneo ne samo da mislim nego ponavljam,znam. Kakve to kompetencije treba neko da ima da bi ste ga vi poslušali? Nemojte me terati da se prisećam latiskog jezika i nekih rimskih sentenci. Bili ste krasni sagovornici, nemojte da sada ovo kvarimo.
|