|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
To se moglo primetiti pri samom podizanju Nuenda ili Cubasea.Nuendo se bar kod mene dizao dosta duze.Vuce vise toga,imam jedno pitanje da li ste primetili neku razliku u zvuku izmedju ova dva programa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
svi imaju bolji zvuk, zavisi koje je doba dana, a i godine, leti cubase zvuci bolje, zimi bolje zvuci nuendo, a to je zbog boje. Nekada zvuce isto, ali samo kada na njima radi covek razlicit od istog
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Jbg, činjenica da se ima vremena za svakojaka poređenja znači da...................... ......................... .................................. ............................. ima se vremena za zajebanciju. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#4 |
banned
|
![]()
Izgleda da broj hostova eksponencionalno raste, a broj pesama koje se na njima urade eksponencionalno opada. Kada dodje do neke tacke, ili ce nestati pesama, ili hostova...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
mudro receno kejkz , navijam da nestanu hostovi i da se svi vratimo peru i notnom zapisu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Bio nekad neki lik koji je pričao o tome da se dru?tva razlikuju po tome KAKO ne?to proizvode, a ne ?TA proizvode. To nam je ?to nam je. Upravo slu?am The Beatles Newly Remastered (2009) i usput ih upoređujem sa izdanjem iz 1987. Nisu lo?e pesme. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
gospodo, ako je moguće da se držimo teme.
hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() hiper je predznak našeg vremena; hiperprodukcija zvuka smeca i CO2 ![]() ne poredjuje se toliko jer se ima vremena, vremena nema! ali ima se sa cime (poredjivat) rezultat je ocit. imati ne znaci i biti a to nam stalno svi govore ! biti znaci imati, imati ne znaci nista. ja imam svoje heroje i hvala im da jesu usred ovog sveopceg imanja, oni su obecanje da mogu postojati a da nemam ![]() Last edited by pleon; 18-09-2009 at 06:50 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sto se gutanja CPU tice u mom slucaju, ovako...
Nekada davno koristio sam SX1, pa SX2... i nije bilo promene do nekog update kojeg se vise tacno i ne secam, a nakon toga update CPU mi je na istim projektima gutao 20% vise... to se nastavilo i na SX3... Obzirom da sam dugo za sebe radio na Logicu 5.5.1, primetio sam da mu je potrosnja CPU-a upravo za tih 20% manja nego Cubase/Nuendo 3.xx, kao i kod novog Studio One kojeg sam skoro probao... Btw. Probao sam sa istim projektom da uporedim Nuendo i SX (verzije kao i tvoje) i kod mene nema nikakve razlike u samoj potrosnji, jedino je na Nuendu poprilicno mirniji CPU metar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Mislim da sam negdje na 3-ci Cubase-a presao na Nuendo i to slucajno jer mi nesto na Cubase-u nije radilo, a Nuendo bez problema i tako je zapocelo to druzenje do danas...i nije me jos zahebo
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
exportovanje videa iz nuenda | milanCHE | Audio Produkcija - Tehnike | 35 | 07-12-2007 02:41 PM |
E Jos jedno pitanje u vezi Nuenda:) | Jan | Audio Software | 15 | 23-04-2006 03:54 PM |