|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 | ||||||
Moderator
|
![]() Quote:
e sad, kumashinski iskusan? ![]() inache ta muka u glasu, to je namerno.. i te brzalice na par mesta su chisto da bi razbile pattern.. Quote:
![]() Quote:
za razliku od one druge koja je uzasno "smiksana".. bukvalno sam uradio matricu, i samo spustio par kanala neke digao, i roknuo tonu reverba. export. snimi vokal preko. eksport. "master". ende. to je bio ceo proces hahaha.. to tek treba da zasuchem rukave, a tako me mrzi.. :/ Quote:
Quote:
pa inache ja malo "shiljim" na srednjim vokale, jer mi tako najbolje izlaze.. mada, pogledash stranu produkciju, nidje bassa na vokalima.. negde ga krate i iznad 150hz.. velika je zabluda da crncima izdizu bassove.. jednostavno im tako zvuchi glas.. plus josh par stvari, al ajd da ne smaram.. hvala vaso.. btw, skype mi je umro davno, a zatim i komp.. a i imam puno posla, pa da znash shto me nema.. ![]() Quote:
![]() poz i hvala na slushanju ![]() i komentaru naravno |
||||||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
2 pesme (Shady) | puRe | Promocija radova | 18 | 06-12-2017 03:25 PM |
Salliery (Omerta) - Beleske EP | HeatMan | Promocija radova | 16 | 14-12-2008 02:36 PM |
Bo?ićne pesme | Worshipartist | Razno | 3 | 06-12-2007 05:17 PM |
.= Cena pesme? =. | ProkDu | Razno | 8 | 30-10-2004 07:33 PM |
Mandragora - 3 nove pesme | puRe | Promocija radova | 11 | 11-04-2004 04:15 PM |