Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-09-2009, 01:03 PM   #2
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Salliery 2 nove pesme

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
Pesme "Slobodan" i "Kad pukne mi film"
Slobodan - ne radi mi rap sa matricim ali ič Hteo si kao "kuma?inski iskusan" groove, ali sve vreme se čuje da se muči? da ostane? u tempu (koji si sam sebi zadao ). Menjaj tekst. Ili tempo, ?tagod. Ne radi. Ali zato:

Kad pukne mi film - OOOODLIČNA PESMA Super tema, super rap, sve super na tom autorsko-izvođačkom nivou. E sad, ?to si narokao RMS ko nezdrav.... to ti je nekako stalna fora u poslednje vreme.

Ovde me ba? iznervira kad se cela matrica zgu?va posle bubnjarskog intra. Sve kao očekujem - sad će da grune i da me oduva, a ono - prc (not People's Republic of China). Dakle - ako si morao toliko da gura? u "minus", ne?to ne ?tima u miksu.

U miksu mi pak smeta nedovoljna istaknutost vokala. Provali da nisam rekao "jačina". Ne mora vokal da bude jači da bi se bolje čuo. I ne kapiram za?to se domaći reperi pla?e srednjih frekvencija na mu?kom vokalu (ono oko kilo pa malo ispod/iznad, koliko kome treba). Mislim, nismo crnci, drugačiji su nam glasovi i jezik nam je drugačiji i sve to...

....ali OOOOODLIČNA PESMA!!!

Pozdrav,

Vasa

P.S. Pade mi na pamet - ne bi bila lo?a fora da psovke prekrije? onim cenzorskim pipserima. Ne zbog političke korektnosti, naravno, nego zbog fore. Celo to parče telefonijade sa ribom je potpuno ludilo, ovako bi bilo jo? veće. Probaj, mo?da ti se i dopadne - mo?e i zvučno i ritmički da napravi pozitivnu frku. A i dalje će sve da bude jasno.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules