|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
ma je, samo obavjestavam.. a di su ti mufloni, mamicu im, da jednom krzno oderem..
il nek me neko malo nagovara da ga kupim, jer je to jako dobra prilika.. pa kaj, ne mora se bas svake godine jesti, ne? kako oni jogini ? samo lepo, hopa! stoj na glavi i sviram naglavacke .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
nadam se da ce i roland doci pameti uskoro ![]() da nema vst a vec bi odavno bilo nove analogije, ovak ipak nema dovoljno kupaca za mas prodak?n. ko bi kupovo kad ima vst pirata? pa onda nije ni cudo da zvuce analogno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mod?rateur analogue
|
![]()
hm hmm niko jos nije cuo novi SEM
a ovaj Odyssey zvuci prefenomenalno. znam iz prve ruke drugo, iduce godine kostace sigurno 2 soma. iduce jos i vise. to nije samo sint, to je investicija. a sto se tice popravaka i toga... znam ljude u zagrebu.. nije problem. ta stara mono analogija je jednostavna ko pekmez, i lako se popravlja. da imam pare, a nemam jer sam spizd*o sve na minimoog, uzeo bih ga odmah. ARP je tako poseban sound. mozda i najljepsi lead IKAD. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
oglas za madolinu na ebay-u :) | DADDY Z | Razno | 2 | 25-10-2009 03:16 PM |
eBay prodaja - najpovoljniji worldwide shipping iz HR? | redroom | Razno | 1 | 15-04-2008 12:07 PM |
eBay: Yamaha CS-80 za 15000USD!!! | redroom | Razno | 16 | 27-02-2008 09:15 AM |
ebay ..... kako to ide ? | Max | Razno | 11 | 05-06-2006 04:39 PM |